Aanbevolen route
Amiens
Rechtstreekse reis naar Aix-en-Provence met bus, trein
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Aix-en-Provence
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Aix-en-Provence?

Bent u van plan om van Amiens naar Aix-en-Provence te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Aix-en-Provence te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Aix-en-Provence, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Aix-en-Provence, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Aix-en-Provence reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Aix-en-Provence heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Aix-en-Provence

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Aix-en-Provence, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Aix-en-Provence per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Aix-en-Provence ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amiens Aix-en-Provence

Carpoolen tussen Amiens en Aix-en-Provence is perfect als u in goed gezelschap naar Aix-en-Provence wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Aix-en-Provence kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Aix-en-Provence te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Aix-en-Provence

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Aix-en-Provence
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
748 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Aix-en-Provence
Zoeken naar accommodatie in Aix-en-Provence
Plan uw reis van Amiens naar Aix-en-Provence gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Aix-en-Provence gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Aix-en-Provence vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Aix-en-Provence met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Aix-en-Provence

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Aix-en-Provence?
Prijzen Bustickets van Amiens naar Aix-en-Provence zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Aix-en-Provence (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Amiens naar Aix-en-Provence zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Aix-en-Provence om de afstand van 748 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Aix-en-Provence?
Voordelig Carpoolen van Amiens naar Aix-en-Provence is vaak de voordeligste manier van reizen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amiens naar Aix-en-Provence kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Aix-en-Provence?
Snelheid Treinen van Amiens naar Aix-en-Provence zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Amiens Aix-en-Provence kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Aix-en-Provence?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Aix-en-Provence aankomst busstations

Aix en Provence
Kaart
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kaart
Aix-en-Provence
Kaart

Aix-en-Provence Aankomst Stations

Aix-en-Provence-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Aix-en-Provence
Zoeken naar accommodatie in Aix-en-Provence

Bus Amiens Aix-en-Provence

De meeste bussen tussen Amiens en Aix-en-Provence zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amiens-Aix-en-Provence varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amiens naar Aix-en-Provence op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Amiens vanuit Aix-en-Provence varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Aix-en-Provence, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Amiens Aix-en-Provence

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Amiens Aix-en-Provence

Treinen Amiens Aix-en-Provence

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amiens en Aix-en-Provence te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treintickets van Amiens naar Aix-en-Provence kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amiens naar Aix-en-Provence reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amiens en Aix-en-Provence.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Aix-en-Provence

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Amiens Aix-en-Provence

Carpoolen Amiens Aix-en-Provence

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Aix-en-Provence zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Aix-en-Provence, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amiens naar Aix-en-Provence hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Amiens Aix-en-Provence

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Aix-en-Provence
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd