Aanbevolen route
Amiens
Rechtstreekse reis naar Angers met bus, carpooling, trein
Angers
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Angers
Angers
Prijzen zoeken
Amiens
Reizen met de bus, carpooling naar Rennes
Rennes
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Angers
Angers
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Angers?

Bent u van plan om van Amiens naar Angers te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Angers te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Angers, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Angers, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Angers reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Angers heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Angers

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Angers, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Angers per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Angers ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amiens Angers

Carpoolen tussen Amiens en Angers is perfect als u in goed gezelschap naar Angers wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Angers kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Angers te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Angers

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Angers
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
341 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Angers
Zoeken naar accommodatie in Angers
Plan uw reis van Amiens naar Angers gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Angers gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Angers vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Angers met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Angers

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Angers?
Prijzen Bustickets van Amiens naar Angers zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Angers (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Amiens en Angers kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Angers?
Voordelig Carpoolen van Amiens naar Angers is vaak de voordeligste manier van reizen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amiens naar Angers kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Angers?
Comfort Treinen tussen Amiens en Angers bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Amiens-Angers kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Angers?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Angers aankomst busstations

Angers
Kaart

Angers Aankomst Stations

Angers-St-Laud
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Angers
Zoeken naar accommodatie in Angers

Bus Amiens Angers

De frequentie van vertrekken naar Amiens vanuit Angers varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Angers, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amiens-Angers varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amiens naar Angers op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amiens-Angers. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Amiens Angers

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Amiens Angers

Treinen Amiens Angers

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Amiens naar Angers reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treintickets van Amiens naar Angers kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amiens naar Angers. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Angers

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Amiens Angers

Carpoolen Amiens Angers

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Angers zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Angers, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amiens en Angers, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Amiens Angers

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Angers
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd