Aanbevolen route
Amiens
Rechtstreekse reis naar Dijon met trein, bus, carpooling
Dijon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Dijon
Dijon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Dijon?

Bent u van plan om van Amiens naar Dijon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Dijon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Dijon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Dijon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Dijon reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Dijon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Dijon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Dijon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Dijon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Dijon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amiens Dijon

Carpoolen tussen Amiens en Dijon is perfect als u in goed gezelschap naar Dijon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Dijon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Dijon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Dijon

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Dijon
Frankrijk
Bourgondië
Afstand
350 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Dijon
Zoeken naar accommodatie in Dijon
Plan uw reis van Amiens naar Dijon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Dijon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Dijon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Dijon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Dijon

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Dijon?
Prijzen Bustickets van Amiens naar Dijon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Dijon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Amiens naar Dijon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Dijon om de afstand van 350 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Dijon?
Snelheid Treinen van Amiens naar Dijon zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Amiens Dijon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Dijon?
Voordelig Carpoolen van Amiens naar Dijon is vaak de voordeligste manier van reizen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amiens naar Dijon kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Dijon?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Dijon aankomst busstations

Dijon
Kaart

Dijon Aankomst Stations

Dijon-Ville
Kaart
Dijon-Porte-Neuve
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Dijon
Zoeken naar accommodatie in Dijon

Bus Amiens Dijon

De frequentie van vertrekken naar Amiens vanuit Dijon varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Dijon, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amiens-Dijon busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amiens-Dijon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amiens naar Dijon op Vivanoda.

Busmaatschappijen Amiens Dijon

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Zoek naar buskaartjes Amiens Dijon

Treinen Amiens Dijon

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amiens naar Dijon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amiens naar Dijon. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amiens naar Dijon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amiens en Dijon.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Dijon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Amiens Dijon

Carpoolen Amiens Dijon

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amiens en Dijon, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Dijon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Dijon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amiens naar Dijon hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Amiens Dijon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Dijon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd