Aanbevolen route
Amiens
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, vlucht, bus, carpooling naar Limoges
Limoges
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Rechtstreekse reis naar Limoges met bus, carpooling, trein
Limoges
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Limoges?

Bent u van plan om van Amiens naar Limoges te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Limoges te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Limoges, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Hop!) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Limoges, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Limoges reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Limoges heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Limoges

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Limoges, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Limoges per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Limoges ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amiens Limoges

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amiens en Limoges, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Limoges te komen.

Carpoolen Amiens Limoges

Carpoolen tussen Amiens en Limoges is perfect als u in goed gezelschap naar Limoges wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Limoges kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Limoges te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Limoges

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Limoges
Frankrijk
Limousin
Afstand
459 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Limoges
Zoeken naar accommodatie in Limoges
Plan uw reis van Amiens naar Limoges gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Limoges gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Limoges vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Hop! om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Limoges met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Limoges

Voordelen en nadelen van vliegen van Amiens naar Limoges?
Snelheid Vliegen tussen Amiens en Limoges is de snelste manier om de 459 km tussen Amiens en Limoges af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amiens naar Limoges, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Amiens naar Limoges kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Limoges moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amiens vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Limoges?
Comfort Treinen tussen Amiens en Limoges bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Landschappen Treinen tussen Amiens en Limoges bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Amiens-Limoges kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amiens Limoges kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Limoges?
Prijzen Bustickets van Amiens naar Limoges zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Limoges (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amiens en Limoges, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Amiens en Limoges kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amiens naar Limoges zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Limoges om de afstand van 459 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Limoges?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amiens en Limoges is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Amiens naar Limoges is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amiens Limoges. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Limoges?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Limoges aankomst busstations

Limoges
Kaart

Limoges Aankomst Stations

Limoges-Bénédictins
Kaart

Limoges aankomst luchthavens

Limoges-Bellegarde
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Limoges
Zoeken naar accommodatie in Limoges

Bus Amiens Limoges

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amiens-Limoges varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amiens naar Limoges op Vivanoda.

Bussen tussen Amiens en Limoges bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Amiens en Limoges zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Amiens vanuit Limoges varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Limoges, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Amiens Limoges

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Zoek naar buskaartjes Amiens Limoges

Treinen Amiens Limoges

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amiens naar Limoges. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amiens naar Limoges reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amiens en Limoges.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amiens en Limoges te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinen tussen Amiens en Limoges zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Limoges

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Amiens Limoges

Vluchten Amiens Limoges

Luchtvaartmaatschappijen Amiens Limoges

Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Amiens Limoges

Carpoolen Amiens Limoges

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Amiens Limoges contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Limoges zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Limoges, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amiens en Limoges, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amiens naar Limoges hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Amiens Limoges

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Limoges
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd