Aanbevolen route
Amiens
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, vlucht, bus, carpooling naar Lyon
Lyon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Rechtstreekse reis naar Lyon met bus, trein, carpooling
Lyon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Lyon?

Bent u van plan om van Amiens naar Lyon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Lyon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Lyon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Lyon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Lyon reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Lyon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Lyon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Lyon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Lyon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Lyon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amiens Lyon

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amiens en Lyon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Lyon te komen.

Carpoolen Amiens Lyon

Carpoolen tussen Amiens en Lyon is perfect als u in goed gezelschap naar Lyon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Lyon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Lyon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Lyon

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Lyon
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
496 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon
Plan uw reis van Amiens naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Lyon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Lyon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Lyon

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Lyon?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amiens en Lyon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amiens en Lyon zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Amiens naar Lyon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Lyon om de afstand van 496 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Amiens en Lyon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amiens naar Lyon?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amiens naar Lyon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Amiens en Lyon is de snelste manier om de 496 km tussen Amiens en Lyon af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Lyon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amiens vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amiens Lyon hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Lyon?
Milieuvriendelijk De trein Amiens-Lyon wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Amiens naar Lyon zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Amiens Lyon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amiens-Lyon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Lyon?
Voordelig Carpoolen van Amiens naar Lyon is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amiens en Lyon is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amiens naar Lyon kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amiens Lyon. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Lyon?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Lyon aankomst busstations

Lyon
Kaart
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Kaart
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Kaart

Lyon Aankomst Stations

Lyon-Perrache
Kaart
Lyon-Part-Dieu
Kaart
Lyon-St-Exupéry-TGV
Kaart

Lyon aankomst luchthavens

Lyon Saint-Exupery International
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon

Bus Amiens Lyon

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amiens-Lyon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amiens naar Lyon op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Amiens en Lyon varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Lyon rijden.

Bussen tussen Amiens en Lyon bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Amiens en Lyon zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Amiens Lyon

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Amiens Lyon

Treinen Amiens Lyon

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amiens naar Lyon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amiens en Lyon.

Treintickets van Amiens naar Lyon kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Amiens naar Lyon hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Lyon zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amiens naar Lyon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Lyon

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Amiens Lyon

Vluchten Amiens Lyon

Luchtvaartmaatschappijen Amiens Lyon

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Amiens Lyon

Carpoolen Amiens Lyon

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Lyon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Lyon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Amiens en Lyon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Amiens Lyon contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Amiens Lyon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Lyon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd