Aanbevolen route
Amiens
Rechtstreekse reis naar Metz met bus, carpooling, trein
Metz
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Metz
Metz
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Metz?

Bent u van plan om van Amiens naar Metz te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Metz te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Metz, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Metz, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Metz reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Metz heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Metz

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Metz, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Metz per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Metz ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amiens Metz

Carpoolen tussen Amiens en Metz is perfect als u in goed gezelschap naar Metz wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Metz kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Metz te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Metz

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Metz
Frankrijk
Lotharingen
Afstand
293 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Metz
Zoeken naar accommodatie in Metz
Plan uw reis van Amiens naar Metz gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Metz gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Metz vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Metz met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Metz

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Metz?
Prijzen Bustickets van Amiens naar Metz zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Metz (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Amiens en Metz kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Metz?
Landschappen Treinen tussen Amiens en Metz bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Amiens-Metz kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Metz?
Flexibel Carpoolen van Amiens naar Metz is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Metz?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Metz aankomst busstations

Metz
Kaart

Metz Aankomst Stations

Metz-Ville
Kaart
Lorraine-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Metz
Zoeken naar accommodatie in Metz

Bus Amiens Metz

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amiens-Metz. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Bussen tussen Amiens en Metz bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Amiens vanuit Metz varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Metz, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Amiens Metz

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Amiens Metz

Treinen Amiens Metz

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amiens naar Metz. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amiens naar Metz reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amiens en Metz.

Treintickets van Amiens naar Metz kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Metz

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Amiens Metz

Carpoolen Amiens Metz

De duur van een carpool reis tussen Amiens en Metz is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Metz zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Metz, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Amiens Metz

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Metz
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd