Aanbevolen route
Amiens
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling, vlucht naar Montpellier
Montpellier
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Rechtstreekse reis naar Montpellier met bus, trein
Montpellier
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Montpellier?

Bent u van plan om van Amiens naar Montpellier te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Montpellier te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Montpellier, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Montpellier, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Montpellier reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Montpellier heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Montpellier

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Montpellier, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Montpellier per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Montpellier ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amiens Montpellier

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amiens en Montpellier, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Montpellier te komen.

Carpoolen Amiens Montpellier

Carpoolen tussen Amiens en Montpellier is perfect als u in goed gezelschap naar Montpellier wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Montpellier kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Montpellier te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Montpellier

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Montpellier
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
709 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier
Plan uw reis van Amiens naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Montpellier vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Montpellier met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Montpellier

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Montpellier?
Prijzen Bustickets van Amiens naar Montpellier zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Montpellier (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amiens en Montpellier zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Amiens naar Montpellier zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Montpellier om de afstand van 709 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Amiens en Montpellier kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Montpellier?
Snelheid Treinen van Amiens naar Montpellier zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Landschappen Treinen tussen Amiens en Montpellier bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Amiens Montpellier kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amiens-Montpellier kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amiens naar Montpellier?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amiens naar Montpellier, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Amiens en Montpellier is de snelste manier om de 709 km tussen Amiens en Montpellier af te leggen.
Prijzen Vliegtickets van Amiens naar Montpellier kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amiens Montpellier hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Montpellier?
Voordelig Carpoolen van Amiens naar Montpellier is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Amiens naar Montpellier is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amiens naar Montpellier kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Montpellier?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Montpellier aankomst busstations

Montpellier
Kaart
Montpellier Les Sabines
Kaart
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Kaart

Montpellier Aankomst Stations

Montpellier-Saint-Roch
Kaart

Montpellier aankomst luchthavens

Montpellier-Méditerranée
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier

Bus Amiens Montpellier

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amiens-Montpellier, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amiens-Montpellier varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amiens naar Montpellier op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amiens-Montpellier. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De meeste bussen tussen Amiens en Montpellier zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Amiens Montpellier

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Amiens Montpellier

Treinen Amiens Montpellier

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amiens naar Montpellier ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Amiens naar Montpellier kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinen tussen Amiens en Montpellier zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amiens naar Montpellier. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Montpellier

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Amiens Montpellier

Vluchten Amiens Montpellier

Luchtvaartmaatschappijen Amiens Montpellier

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Amiens Montpellier

Carpoolen Amiens Montpellier

De duur van een carpool reis tussen Amiens en Montpellier is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Montpellier zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Montpellier, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amiens en Montpellier. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Amiens Montpellier

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Montpellier
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd