Aanbevolen route
Amiens
Rechtstreekse reis naar Nimes met trein, bus, carpooling
Nimes
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Nimes
Nimes
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Nimes?

Bent u van plan om van Amiens naar Nimes te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Nimes te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Nimes, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Nimes, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Nimes reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Nimes heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Nimes

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Nimes, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Nimes per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Nimes ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amiens Nimes

Carpoolen tussen Amiens en Nimes is perfect als u in goed gezelschap naar Nimes wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Nimes kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Nimes te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Nimes

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Nimes
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
692 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Nimes
Zoeken naar accommodatie in Nimes
Plan uw reis van Amiens naar Nimes gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Nimes gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Nimes vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Nimes met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Nimes

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Nimes?
Voordelig Carpoolen van Amiens naar Nimes is vaak de voordeligste manier van reizen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amiens naar Nimes kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Nimes?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amiens en Nimes zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Amiens naar Nimes zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Nimes om de afstand van 692 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Nimes?
Comfort Treinen tussen Amiens en Nimes bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Amiens Nimes kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Nimes?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Nimes aankomst busstations

Nimes
Kaart
Parking Relais Nîmes Parnasse
Kaart

Nimes Aankomst Stations

Nîmes
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Nimes
Zoeken naar accommodatie in Nimes

Bus Amiens Nimes

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amiens-Nimes varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amiens naar Nimes op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Amiens en Nimes zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amiens-Nimes busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Amiens Nimes

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Amiens Nimes

Treinen Amiens Nimes

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amiens naar Nimes. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amiens naar Nimes ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Amiens naar Nimes reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Nimes

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Amiens Nimes

Carpoolen Amiens Nimes

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amiens en Nimes, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Nimes zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Nimes, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Amiens en Nimes is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Amiens Nimes

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Nimes
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd