Aanbevolen route
Amiens
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, carpooling, trein, vlucht naar Perpignan
Perpignan
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Rechtstreekse reis naar Perpignan met trein, bus
Perpignan
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Perpignan?

Bent u van plan om van Amiens naar Perpignan te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Perpignan te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Perpignan, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Air France) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Perpignan, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Perpignan reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Perpignan heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Perpignan

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Perpignan, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Perpignan per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Perpignan ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amiens Perpignan

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amiens en Perpignan, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Perpignan te komen.

Carpoolen Amiens Perpignan

Carpoolen tussen Amiens en Perpignan is perfect als u in goed gezelschap naar Perpignan wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Perpignan kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Perpignan te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Perpignan

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Perpignan
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
801 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Perpignan
Zoeken naar accommodatie in Perpignan
Plan uw reis van Amiens naar Perpignan gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Perpignan gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Perpignan vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Air France om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Perpignan met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Perpignan

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Perpignan?
Milieuvriendelijk De trein Amiens-Perpignan wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Amiens of Perpignan liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Amiens-Perpignan kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amiens Perpignan kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Perpignan?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amiens en Perpignan, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Amiens naar Perpignan zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Perpignan (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Amiens en Perpignan kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amiens naar Perpignan zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Perpignan om de afstand van 801 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amiens naar Perpignan?
Snelheid Vliegen tussen Amiens en Perpignan is de snelste manier om de 801 km tussen Amiens en Perpignan af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amiens naar Perpignan, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Perpignan moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amiens vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Amiens naar Perpignan kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Perpignan?
Flexibel Carpoolen van Amiens naar Perpignan is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Amiens naar Perpignan is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amiens naar Perpignan kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Perpignan?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Perpignan aankomst busstations

Perpignan
Kaart

Perpignan Aankomst Stations

Perpignan
Kaart

Perpignan aankomst luchthavens

Llabanere
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Perpignan
Zoeken naar accommodatie in Perpignan

Bus Amiens Perpignan

De frequentie van vertrekken naar Amiens vanuit Perpignan varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Perpignan, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Amiens en Perpignan varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Perpignan rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amiens-Perpignan busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amiens-Perpignan varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amiens naar Perpignan op Vivanoda.

Busmaatschappijen Amiens Perpignan

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Zoek naar buskaartjes Amiens Perpignan

Treinen Amiens Perpignan

Treintickets van Amiens naar Perpignan kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Amiens naar Perpignan hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Perpignan zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amiens en Perpignan te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinen tussen Amiens en Perpignan zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Perpignan

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Amiens Perpignan

Vluchten Amiens Perpignan

Luchtvaartmaatschappijen Amiens Perpignan

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Amiens Perpignan

Carpoolen Amiens Perpignan

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Perpignan zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Perpignan, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amiens naar Perpignan hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amiens en Perpignan. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Amiens Perpignan

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Perpignan
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd