Aanbevolen route
Amiens
Rechtstreekse reis naar Saint-Etienne met bus, trein, carpooling
Saint-Etienne
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Saint-Etienne
Saint-Etienne
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Saint-Etienne?

Bent u van plan om van Amiens naar Saint-Etienne te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Saint-Etienne te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Saint-Etienne, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Saint-Etienne, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Saint-Etienne reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Saint-Etienne heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Saint-Etienne

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Saint-Etienne, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Saint-Etienne per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Saint-Etienne ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amiens Saint-Etienne

Carpoolen tussen Amiens en Saint-Etienne is perfect als u in goed gezelschap naar Saint-Etienne wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Saint-Etienne kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Saint-Etienne te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Saint-Etienne

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
519 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Saint-Etienne
Zoeken naar accommodatie in Saint-Etienne
Plan uw reis van Amiens naar Saint-Etienne gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Saint-Etienne gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Saint-Etienne vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Saint-Etienne met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Saint-Etienne

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Saint-Etienne?
Snelheid Treinen van Amiens naar Saint-Etienne zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Amiens-Saint-Etienne kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Saint-Etienne?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amiens en Saint-Etienne, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Amiens en Saint-Etienne kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Saint-Etienne?
Voordelig Carpoolen van Amiens naar Saint-Etienne is vaak de voordeligste manier van reizen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amiens naar Saint-Etienne kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Saint-Etienne?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Saint-Etienne aankomst busstations

Saint-Étienne
Kaart
Saint Etienne
Kaart

Saint-Etienne Aankomst Stations

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Saint-Etienne
Zoeken naar accommodatie in Saint-Etienne

Bus Amiens Saint-Etienne

De frequentie van vertrekken naar Amiens vanuit Saint-Etienne varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Saint-Etienne, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Amiens en Saint-Etienne bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amiens-Saint-Etienne busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Amiens Saint-Etienne

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Zoek naar buskaartjes Amiens Saint-Etienne

Treinen Amiens Saint-Etienne

Treintickets van Amiens naar Saint-Etienne kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amiens naar Saint-Etienne reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amiens en Saint-Etienne.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amiens en Saint-Etienne te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Saint-Etienne

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Amiens Saint-Etienne

Carpoolen Amiens Saint-Etienne

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Saint-Etienne zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Saint-Etienne, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amiens naar Saint-Etienne hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Amiens Saint-Etienne

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Saint-Etienne
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd