Reizen van Amsterdam naar Aarhus

Plan uw reis van Amsterdam naar Aarhus in trein, bus, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Aarhus in te gaan vliegtuig, trein, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Aarhus
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Kolding
Aarhus
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Kopenhagen
Aarhus
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Aarhus

Wijzen van vervoervliegtuig, bus, trein
afstand544 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Aarhus ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Aarhus en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Aarhus? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, treinen en vluchten te bereiken Aarhus. Vul de datum van uw reis in Aarhus en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met Deutsche Bahn, SAS - Scandinavian Airlines, Cimber Air, Danske StatsBaner (DSB), Norwegian Air Shuttle, FlixBus of KLM door bussen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Aarhus?

Luchtvaartmaatschappijen
SAS - Scandinavian Airlines vliegt vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Kopenhagen (aankomst op Copenhagen CPH Airport) en van Copenhagen CPH Airport (gelegen op 8 km van Kopenhagen Center, Denemarken) naar Aarhus (op weg naar Tirstrup AAR Airport)
Cimber Air zorgt voor een rotatie vertrekkende van Copenhagen CPH Airport gelegen op 8 km van het centrum van Kopenhagen naar Aarhus (aankomst op Tirstrup AAR Airport)
KLM beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Kopenhagen (op weg naar Copenhagen CPH Airport)
Norwegian Air Shuttle biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Kopenhagen (aankomst op Copenhagen CPH Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt de lijnen Amsterdam-Kolding met CityNightLine Borealis-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Kolding Station (0.7 km vanuit het centrum) en van Kolding naar Aarhus met ICE-trein vanuit Kolding station naar station Århus ( Denemarken)
Danske StatsBaner (DSB) beheert de lijn Kopenhagen-Aarhus met -trein vanuit København H Station (0.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Århus Station (1 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en Köbenhavn Ingerslevsgade Bus Terminal ( Denemarken)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Aarhus

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Aarhus (Denemarken) met een afstand van 544 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkele rechtstreekse vlucht stelt u in staat om vanuit Amsterdam naar Aarhus te vliegen, maar het is mogelijk om deze reis alleen per vliegtuig met vluchten te maken Amsterdam-Kopenhagen en Kopenhagen-Aarhus
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Kopenhagen (Copenhagen Airport, IATA-code: CPH) geëxploiteerd door SAS - Scandinavian Airlines, KLM of Norwegian Air Shuttle.Neem vanuit Kopenhagen een ander vliegtuig met Cimber Air of SAS - Scandinavian Airlines dat je naar de luchthaven van Tirstrup (Aarhus, Denemarken) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Aarhus te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Kolding en Kolding-Aarhus zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen CityNightLine Borealis van Deutsche Bahn naar Kolding vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Kolding zal zijn op Kolding Station (0.7 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Kolding, waar de trein ICE geëxploiteerd door de Danske StatsBaner (DSB) of Deutsche Bahn naar Aarhus vertrekt.
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Amsterdam Aarhus te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (trein) die de reis zal voltooien Amsterdam-Kopenhagen.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Köbenhavn Ingerslevsgade (0.7 km vanaf Kopenhagen, Denemarken). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Kopenhagen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)