Reizen van Amsterdam naar Aberdeen

Plan uw reis van Amsterdam naar Aberdeen in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Aberdeen in te gaan vliegtuig, veerboot, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Aberdeen
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Edinburgh
Aberdeen
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Londen
Aberdeen
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Newcastle Upon Tyne
Aberdeen
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Aberdeen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, veerboot, bus, trein
afstand694 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Aberdeen?

We bieden 4 routes in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Aberdeen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Aberdeen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Aberdeen op een kaart evenals de route Amsterdam Aberdeen en de verschillende verbindingspunten (Aberdeen Station, Aberdeen Bus Station, Dyce Airport, Amsterdam-Schiphol Airport, Veerboothaven van IJmuiden Ferry Terminal, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Aberdeen

Alle vervoerswijzen Amsterdam Aberdeen

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Aberdeen (Schotland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 694 km kunt u lenen 5 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, veerboot, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Aberdeen is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Aberdeen (Dyce Airport, IATA-code: ABZ) geëxploiteerd door KLM.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Aberdeen te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Aberdeen zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de East Coast naar Aberdeen vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Aberdeen te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Aberdeen.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Aberdeen (Schotland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Aberdeen kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
Er is geen rechtstreekse oversteek van Amsterdam Aberdeen, dus u moet een ander middel gebruiken (trein) te combineren met de veerboot om de zeereis te voltooien Amsterdam-Newcastle Upon Tyne.
Je zult aan boord gaan van de haven van IJmuiden Ferry Terminal op 24 km de Amsterdam aan boord van een DFDS Seaways-schip. De boot zal aanmeren in de haven van Newcastle Ferry Terminal op 11 km van Newcastle Upon Tyne. We raden u aan om één tot twee uur vóór het tijdstip aangegeven op uw reservering aan te komen in de haven van Amsterdam.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Aberdeen?

Luchtvaartmaatschappijen
KLM maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Aberdeen (aankomst op Dyce ABZ Airport)
Eastern Airways zorgt voor een rotatie van Newcastle NCL Airport (gelegen op 9 km van Newcastle Upon Tyne Center, Verenigd Koninkrijk) naar Aberdeen (op weg naar Dyce ABZ Airport)
British Airways verzorgt de vluchten vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport) en van Heathrow LHR Airport (gelegen op 23 km van Londen Center, Verenigd Koninkrijk) naar Aberdeen (op weg naar Dyce ABZ Airport)
Virgin Atlantic Airways biedt een luchtverbinding vertrekkende van Heathrow LHR Airport gelegen op 23 km van het centrum van Londen naar Aberdeen (aankomst op Dyce ABZ Airport)
Easyjet vliegt van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport) en vertrekkende van Gatwick LGW Airport gelegen op 39 km van het centrum van Londen naar Aberdeen (aankomst op Dyce ABZ Airport)
FlyBE biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar London City LCY Airport) en vertrekkende van London City LCY Airport gelegen op 13 km van het centrum van Londen naar Aberdeen (aankomst op Dyce ABZ Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Aberdeen (642 km)
Spoorwegmaatschappijen
East Coast biedt een regel Londen-Aberdeen met -trein vanuit London Kings Cross Station (3.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Aberdeen Station (0.5 km vanuit het centrum)
Eurostar beheert de lijn van Amsterdam naar Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station London St Pancras (Engeland Verenigd Koninkrijk)
ScotRail maakt de spoorverbinding Edinburgh-Aberdeen met -trein vanuit Haymarket (Edinburgh) Station (2.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Aberdeen Station (0.5 km vanuit het centrum)
CrossCountry biedt een regel van Newcastle Upon Tyne naar Aberdeen met -trein vanuit Newcastle station naar station Aberdeen (Schotland Verenigd Koninkrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
National Express is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Aberdeen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Aberdeen op ongeveer 0.3 km van het centrum.
De MegaBus-busmaatschappij draait van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Aberdeen Bus Terminal (Schotland Verenigd Koninkrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
Rederijen
De boten van DFDS Seaways zorgen voor de maritieme verbinding tussen de haven van IJmuiden Ferry Terminal en Newcastle Upon Tyne (Newcastle Ferry Terminal, 11 km van de stad)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)