Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Abu Dhabi met vlucht
Abu Dhabi
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Praag
Praag
Reizen met de vlucht naar Abu Dhabi
Abu Dhabi
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Abu Dhabi?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Abu Dhabi te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Abu Dhabi te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Abu Dhabi, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixBus, Etihad Airways, KLM of Onur Air) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Abu Dhabi, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Abu Dhabi reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Abu Dhabi heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Abu Dhabi

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Abu Dhabi, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Abu Dhabi per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Abu Dhabi ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amsterdam Abu Dhabi

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Abu Dhabi, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Abu Dhabi te komen.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Abu Dhabi te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Abu Dhabi

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Abu Dhabi
Verenigde Arabische Emiraten
Afstand
5164 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht
Zoek naar tickets voor Amsterdam Abu Dhabi
Zoeken naar accommodatie in Abu Dhabi
Plan uw reis van Amsterdam naar Abu Dhabi gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Abu Dhabi gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Abu Dhabi vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixBus, Etihad Airways, KLM of Onur Air om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Abu Dhabi met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Abu Dhabi

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Abu Dhabi?
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Abu Dhabi zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Abu Dhabi (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Abu Dhabi, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Abu Dhabi zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Abu Dhabi kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Abu Dhabi zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Abu Dhabi om de afstand van 5164 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Abu Dhabi?
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Abu Dhabi bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Abu Dhabi liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Landschappen Treinen tussen Amsterdam en Abu Dhabi bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Amsterdam-Abu Dhabi kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Abu Dhabi kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Abu Dhabi?
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Abu Dhabi is de snelste manier om de 5164 km tussen Amsterdam en Abu Dhabi af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Abu Dhabi, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Abu Dhabi kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Abu Dhabi moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amsterdam Abu Dhabi hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Abu Dhabi?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Abu Dhabi aankomst luchthavens

Abu Dhabi International
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Abu Dhabi
Zoeken naar accommodatie in Abu Dhabi

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Abu Dhabi

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Abu Dhabi te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein of vlucht reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Abu Dhabi.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Abu Dhabi. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Abu Dhabi vinden.
  • 2. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Amsterdam naar Abu Dhabi. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Abu Dhabi te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 3. Licht reizen
    Als u tussen Amsterdam en Abu Dhabi reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Abu Dhabi vertrekt.

Bus Amsterdam Abu Dhabi

Bussen tussen Amsterdam en Abu Dhabi bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Abu Dhabi zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Abu Dhabi varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Abu Dhabi, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amsterdam-Abu Dhabi. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Abu Dhabi varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Abu Dhabi op Vivanoda.

De meeste busmaatschappijen staan toe dat passagiers eten of drinken in de bussen Amsterdam-Abu Dhabi, sommige bieden zelfs een snack service waar u een drankje of een broodje kunt kopen. Het is echter raadzaam om het specifieke beleid van elke maatschappij te controleren voordat u op reis gaat.

Busmaatschappijen Amsterdam Abu Dhabi

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Abu Dhabi

Treinen Amsterdam Abu Dhabi

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Abu Dhabi reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Abu Dhabi.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Abu Dhabi ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Amsterdam naar Abu Dhabi kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Abu Dhabi. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Het is mogelijk om een speciale zitplaats te reserveren in de trein tussen Amsterdam en Abu Dhabi. Afhankelijk van de maatschappij kan deze service tegen betaling zijn. Zitplaatsen kunnen online of aan het loket op het station worden gereserveerd.

Catering aan boord van de treinen tussen Amsterdam en Abu Dhabi, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Abu Dhabi

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Amsterdam Abu Dhabi

Vluchten Amsterdam Abu Dhabi

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Abu Dhabi

Etihad Airways
Etihad Airways
KLM
KLM
Onur Air
Onur Air
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Transavia.com
Transavia.com
Czech Airlines
Czech Airlines
Easyjet
Easyjet
Zoek naar vluchten Amsterdam Abu Dhabi
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd