Reizen van Amsterdam naar Antwerpen

Plan uw reis van Amsterdam naar Antwerpen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Antwerpen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Antwerpen
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Antwerpen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand133 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Antwerpen ?

Jij hebt gekozen Antwerpen als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Amsterdam en hoe u de beste kunt vinden Amsterdam naar Antwerpen transport deals? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Antwerpen en Vivanoda doet de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Antwerpen aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Amsterdam, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van Nederlandse Spoorwegen NS, FlixBus, SNCB, Eurostar, OUIBUS, Eurolines, ALSA en Blablacar zal je dragen Antwerpen.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Antwerpen

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Amsterdam naar Antwerpen bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Amsterdam naar Antwerpen, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Met de bus vanuit Amsterdam naar Antwerpen is misschien niet zo duidelijk voor u. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Antwerpen.

 • Vergeet tijdens de zomer de hittegolf dankzij de airconditioning bijna alle Amsterdam Antwerpen coaches zijn uitgerust met.
 • U zult reizen van Amsterdam naar Antwerpenin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 133 km van de reis.

Wat zijn de busbedrijven die de Amsterdam Antwerpen ?

ALSA, Eurolines, OUIBUS en FlixBus zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Amsterdam Antwerpen met directe service.

ALSA Amsterdam AntwerpenEurolines Amsterdam AntwerpenOUIBUS Amsterdam AntwerpenFlixBus Amsterdam Antwerpen

Vertrek busstations in Amsterdam

Het wordt aanbevolen dat u aankomt op de Amsterdam busstation tussen 15 en 30 minuten voor de vertrektijd, afhankelijk van de busmaatschappij. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Antwerpen'moet worden vermeld. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Amsterdam
 • Amsterdam Stadionplein

Aankomst busstations in Antwerpen

Zodra de bus is aangekomen Antwerpen, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Antwerp
 • Platinkaai - Antwerpen

trein Amsterdam naar Antwerpen

Amsterdam Antwerpen spoorwegen bedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Thalys.
Thalys Amsterdam Antwerpen

Intercitytrein Amsterdam Antwerpen

Het treinstation tussen Amsterdam en Antwerpen worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Amsterdam Antwerpen

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Amsterdam naar Antwerpen met de trein.

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Antwerpen

 • Antwerp Berchem
 • Antwerp Central

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Antwerpen?

Ja de Amsterdam naar Antwerpen route wordt bediend door een directe trein. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Amsterdam-Antwerpen treinkaartje op Vivanoda.

Carpool van Amsterdam naar Antwerpen

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Amsterdam-Antwerpen autoritten met anderen. In plaats van alleen de auto uit te rijden Amsterdam naar Antwerpen, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dus je hebt zeker betere kansen om te krijgen Amsterdam-Antwerpen rijdt drie dagen van tevoren dan één maand vooruit. Goede optie voor lastminute verblijf in Antwerpen!

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)