Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Apeldoorn met carpooling
Apeldoorn
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de trein, carpooling naar Amersfoort
Amersfoort
Reizen met de bus, carpooling naar Apeldoorn
Apeldoorn
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Apeldoorn?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Apeldoorn te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Apeldoorn te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Apeldoorn, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixBus, Blablacar of Nederlandse Spoorwegen NS) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Apeldoorn, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Apeldoorn reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Apeldoorn heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Apeldoorn

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Apeldoorn, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Apeldoorn per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Apeldoorn ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amsterdam Apeldoorn

Carpoolen tussen Amsterdam en Apeldoorn is perfect als u in goed gezelschap naar Apeldoorn wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Apeldoorn kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Apeldoorn te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Apeldoorn

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Apeldoorn
Nederland
Afstand
75 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amsterdam Apeldoorn
Zoeken naar accommodatie in Apeldoorn
Plan uw reis van Amsterdam naar Apeldoorn gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Apeldoorn gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Apeldoorn vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixBus, Blablacar of Nederlandse Spoorwegen NS om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Apeldoorn met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Apeldoorn

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Apeldoorn?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Apeldoorn is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Apeldoorn is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Apeldoorn. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Apeldoorn kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Apeldoorn?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Apeldoorn zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Apeldoorn zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Apeldoorn (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Apeldoorn kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Apeldoorn zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Apeldoorn om de afstand van 75 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Apeldoorn?
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Apeldoorn liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Apeldoorn bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Amsterdam-Apeldoorn kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Apeldoorn kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Apeldoorn?

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart
Amsterdam Sloterdijk
Kaart
Amsterdam Zuid
Kaart
Schiphol
Kaart

Apeldoorn aankomst busstations

Apeldoorn
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Apeldoorn
Zoeken naar accommodatie in Apeldoorn

Bus Amsterdam Apeldoorn

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Apeldoorn, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Apeldoorn varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Apeldoorn op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Amsterdam en Apeldoorn varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Apeldoorn rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amsterdam-Apeldoorn busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Amsterdam Apeldoorn

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Apeldoorn

Treinen Amsterdam Apeldoorn

De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Apeldoorn hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Apeldoorn zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Amsterdam naar Apeldoorn kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Apeldoorn ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Apeldoorn te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Apeldoorn

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Zoek naar treintickets Amsterdam Apeldoorn

Carpoolen Amsterdam Apeldoorn

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Amsterdam Apeldoorn contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Apeldoorn zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Apeldoorn, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Apeldoorn is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Amsterdam Apeldoorn

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Apeldoorn
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd