Reizen van Amsterdam naar Belfast

Plan uw reis van Amsterdam naar Belfast in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Belfast in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Belfast
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Dublin
Belfast
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Londen
Belfast
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Belfast

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand756 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Belfast ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Belfast en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Belfast? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Belfast en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met FlyBE, Aer Lingus, Easyjet, British Airways, AirCoach, Eurostar, Jet2.com of KLM door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Belfast

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Belfast (Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 756 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Belfast is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Belfast (Belfast International Airport, IATA-code: BFS) geëxploiteerd door Easyjet.
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Amsterdam Belfast te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Amsterdam-Londen.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Belfast te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Londen en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Amsterdam-Londen kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)