Reizen van Amsterdam naar Berlijn

Plan uw reis van Amsterdam naar Berlijn in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Berlijn in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Berlijn
/
/
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Dresden
Berlijn
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Hamburg
Berlijn
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Hannover
Berlijn
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Utrecht
Berlijn
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Berlijn

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand577 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Berlijn ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Berlijn en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Berlijn? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Berlijn en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met Deutsche Bahn, FlixBus, Blablacar, CityBusExpress, KLM, Berlin Shuttle, Hellö of Germanwings door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Berlijn?

Luchtvaartmaatschappijen
Easyjet maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Berlijn (aankomst op Schoenefeld SXF Airport)
Transavia.com zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Berlijn (op weg naar Tegel TXL Airport)
Darwin Airline beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Dresden (aankomst op Dresden DRS Airport)
KLM biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Berlijn (op weg naar Tegel TXL Airport)
Germanwings maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Hamburg (aankomst op Fuhlsbuettel HAM Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt een regel Amsterdam-Utrecht met Intercity 1400-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Amsterdam naar Berlijn met CityNightLine Kopernikus-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Berlin Hauptbahnhof (Berlijn Duitsland)
FlixTrain maakt de spoorverbinding Hannover-Berlijn met -trein vanuit Hannover Hbf Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij ADAC PostBus biedt busdiensten van Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Hannover en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Berlijn City, waar de bus je afzet bij het busstation van Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 9.3 km van het centrum.
De CityBusExpress-busmaatschappij draait van Amsterdam Europaboulevard P18 Bus Terminal in Amsterdam en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
Het Berlin Shuttle-netwerk bevat een buslijn tussen Hamburg City (met het busstation Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 1.4 km) en Berlijn City, waar de bus je afzet bij het busstation van Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 9.3 km van het centrum.
Busmaatschappij Hellö biedt busdiensten van Dresden Bus Terminal in Dresden en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Berlijn (579 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Berlijn

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Berlijn

Hier zijn een paar tips die handig kunnen zijn om de beste deals te krijgen om van te vliegen Amsterdam naar Berlijn:

 • Het wordt ten zeerste aanbevolen om uw te boeken Amsterdam Berlijn vlucht enkele weken (of zelfs maanden) van tevoren. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Vlieg bij voorkeur naar Berlijn op een weekdag (maandag tot donderdag) en wees flexibel. Prijzen variëren in de loop van de tijd, afhankelijk van vele factoren, waaronder de datum en tijd van reizen. U kunt dus beter een flexibiliteit van 2 of 3 dagen hebben om uw reis te boeken.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Amsterdam naar Berlijn vluchten?

U kunt kiezen uit 3 luchtvaartmaatschappijen om per vliegtuig op deze route te reizen: NMBS.
Easyjet Amsterdam BerlijnTransavia.com Amsterdam BerlijnKLM Amsterdam Berlijn

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Aankomst luchthaven in Berlijn

 • SXF Schoenefeld
 • TXL Tegel

trein Amsterdam naar Berlijn

Intercitytrein Amsterdam Berlijn

Het treinstation tussen Amsterdam en Berlijn worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Nachttrein Amsterdam Berlijn

In plaats van aan te komen Berlijn 's nachts en betaal een hotelkamer, vertrek liever Amsterdam in de avond met het comfort van een slaaptrein uitgerust met ligplaatsen.

Hogesnelheidstrein Amsterdam Berlijn

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Amsterdam en Berlijn. Ze werken vaak op speciale tracks.

Amsterdam Berlijn treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Amsterdam Berlijn

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Berlijn

 • Berlin Hauptbahnhof
 • Berlin Ostbahnhof

Is er een directe trein op weg naar Berlijn van Amsterdam?

Inderdaad, de steden van Berlijn en Amsterdam zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Amsterdam-Berlijn treinkaartje op Vivanoda.

Amsterdam naar Berlijn bus

Bent u op zoek naar een bus van Amsterdam naar Berlijn? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Berlijn met de bus. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Berlijn.

 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 577 km van de reis.
 • Het wagenpark van CityBusExpress of FlixBus-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deAmsterdam Berlijn de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.
 • De coaches die de Amsterdam Berlijn line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Amsterdam en Berlijn?

CityBusExpress en FlixBus zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Amsterdam Berlijn met directe service.

CityBusExpress Amsterdam BerlijnFlixBus Amsterdam Berlijn

Bus stopt binnen Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Berlijn'moet worden vermeld. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam Europaboulevard P18
 • Amsterdam

Aankomst busstations in Berlijn

Wanneer je aankomt Berlijn, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
 • Berlin Alexanderplatz
 • Berlin Südkreuz

Carpool van Amsterdam naar Berlijn

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Amsterdam-Berlijn autoritten met anderen. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)