Reizen van Amsterdam naar Birmingham

Plan uw reis van Amsterdam naar Birmingham in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Birmingham in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Birmingham
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Rotterdam
Birmingham
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Cambridge
Birmingham
/
/
  • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Londen
Birmingham
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Birmingham

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand460 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Birmingham?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Birmingham trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Birmingham door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Birmingham op een kaart evenals de route Amsterdam Birmingham en de verschillende verbindingspunten (Birmingham International Airport, Birmingham New Street Station, Birmingham Bus Station, Birmingham Airport Bus Station, Birmingham International Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Birmingham

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Birmingham?

Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
MegaBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Birmingham City, waar de bus je afzet bij het busstation van Birmingham op ongeveer 0.8 km van het centrum.
De National Express-busmaatschappij draait van Gatwick Airport Bus Terminal in Londen en Birmingham Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
London Midland beheert de lijn van Londen naar Birmingham met -trein vanuit London Euston station naar station Birmingham International (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Chiltern Railways maakt de spoorverbinding Londen-Birmingham met -trein vanuit London Marylebone Station (3.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Birmingham Moor Street Station (0.4 km vanuit het centrum)
CrossCountry biedt een regel van Cambridge naar Birmingham met -trein vanuit Cambridge station naar station Birmingham New Street (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Virgin Trains beheert de lijn Londen-Birmingham met -trein vanuit London Euston Station (3.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Birmingham International Station (13 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS maakt de spoorverbinding van Amsterdam naar Rotterdam met Intercity 12600-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Rotterdam Centraal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Birmingham (164 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Easyjet maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
FlyBE zorgt voor een rotatie van Rotterdam RTM Airport (gelegen op 3.9 km van Rotterdam Center, Nederland) naar Birmingham (op weg naar Birmingham International BHX Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Birmingham (aankomst op Birmingham International BHX Airport)
British Airways biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport)
Darwin Airline maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Cambridge (aankomst op Cambridge CBG Airport)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Birmingham

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Birmingham (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 460 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Birmingham is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Birmingham (Birmingham International Airport, IATA-code: BHX) geëxploiteerd door KLM.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Birmingham te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Birmingham zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de London Midland, Chiltern Railways, CrossCountry of Virgin Trains naar Birmingham vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Birmingham te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Birmingham.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Birmingham (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Birmingham kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)