Reizen van Amsterdam naar Bordeaux

Plan uw reis van Amsterdam naar Bordeaux in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Bordeaux in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Bordeaux
/
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Parijs
Bordeaux
/
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Toulouse
Bordeaux
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Bordeaux

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand929 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Bordeaux?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Bordeaux trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Bordeaux door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Bordeaux op een kaart evenals de route Amsterdam Bordeaux en de verschillende verbindingspunten (Bordeaux Bus Station, Bordeaux-Mérignac Airport, Bordeaux-St-Jean Station, BDX St-Jean Bus Station, Amsterdam Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Bordeaux

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Bordeaux?

Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Quai de Bercy op ongeveer 3 km van het centrum. en van Paris Quai de Bercy Bus Terminal in Parijs en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
De Eurolines-busmaatschappij draait tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Bordeaux City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bordeaux op ongeveer 2.4 km van het centrum.
Het Isilines-netwerk bevat een buslijn van Toulouse Bus Terminal in Toulouse en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
OUIBUS biedt busdiensten tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris-Bercy op ongeveer 2.9 km van het centrum. en van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
Easyjet maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Bordeaux (aankomst op Bordeaux-Mérignac BOD Airport)
Air France biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Parijs (op weg naar Paris Charles De Gaulle CDG Airport) en vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Bordeaux (aankomst op Bordeaux-Mérignac BOD Airport)
KLM beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Bordeaux (op weg naar Bordeaux-Mérignac BOD Airport)
Transavia.com France biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Parijs (aankomst op Paris Orly ORY Airport)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Toulouse-Bordeaux met Intercités-trein vanuit Toulouse-Matabiau Station (1.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bordeaux-St-Jean Station (2 km vanuit het centrum)
OUIGO beheert de lijn van Parijs naar Bordeaux met -trein vanuit Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV station naar station Bordeaux-St-Jean (Aquitaine Frankrijk)
Thalys maakt de spoorverbinding Amsterdam-Parijs met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Bordeaux (930 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Bordeaux

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Bordeaux (Aquitaine, Frankrijk) met een afstand van 929 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Bordeaux-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Bordeaux (2.4 km vanaf Bordeaux, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Bordeaux op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.
Directe vlucht Amsterdam> Bordeaux is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Bordeaux (Bordeaux-Mérignac Airport, IATA-code: BOD) geëxploiteerd door Easyjet of KLM.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Bordeaux.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Bordeaux te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Parijs en Parijs-Bordeaux zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Thalys van Thalys naar Parijs vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Parijs zal zijn op Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Parijs, waar de trein geëxploiteerd door de OUIGO naar Bordeaux vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)