Reizen van Amsterdam naar Bournemouth

Plan uw reis van Amsterdam naar Bournemouth in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Bournemouth in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Bournemouth
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Londen
Bournemouth
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Bournemouth

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand503 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Bournemouth?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Bournemouth trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Bournemouth door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Bournemouth op een kaart evenals de route Amsterdam Bournemouth en de verschillende verbindingspunten (Bournemouth Airport, Bournemouth Station, Pokesdown Station, Bournemouth Bus Station, Amsterdam-Schiphol Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Bournemouth

Alle vervoerswijzen Amsterdam Bournemouth

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Bournemouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 503 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Bournemouth is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Bournemouth (Bournemouth Airport, IATA-code: BOH) geëxploiteerd door FlyBE.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Bournemouth te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Bournemouth.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Bournemouth (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Bournemouth te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Bournemouth zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de South West Trains naar Bournemouth vertrekt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Bournemouth kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Bournemouth?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Bournemouth (151 km)
Spoorwegmaatschappijen
South West Trains biedt een regel Londen-Bournemouth met -trein vanuit London Waterloo Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bournemouth Station (1.3 km vanuit het centrum)
Eurostar beheert de lijn van Amsterdam naar Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station London St Pancras (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
FlyBE maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Bournemouth (aankomst op Bournemouth BOH Airport)
British Airways zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport)
Easyjet beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
KLM biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Heathrow LHR Airport)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
National Express is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Bournemouth City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bournemouth op ongeveer 0.3 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)