Reizen van Amsterdam naar Brussel

Plan uw reis van Amsterdam naar Brussel in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Brussel in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Brussel
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Brussel

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand174 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Brussel ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Brussel en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Brussel? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert vluchten, treinen, carpoolen en bussen gaan naar Brussel van Amsterdam, u bespaart tijd en geld! Voer eenvoudig uw reisdatum in Brussel en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van FlixBus, Thalys, ALSA, Blablacar, OUIBUS, Eurostar, Eurolines of Air Malta te bereiken Brussel.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Brussel?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg Bus Terminal in Amsterdam en Rue du Cardinal Mercier Bus Terminal ( België)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Nord op ongeveer 1.7 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Midi op ongeveer 2 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Amsterdam-Brussel met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
SNCB beheert de lijn van Antwerpen naar Brussel met 25-trein vanuit Antwerp Central station naar station Bruxelles-Central ( België)
Nederlandse Spoorwegen NS maakt de spoorverbinding Antwerpen-Brussel met Intercity (NS Hispeed) 1200-trein vanuit Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Central Station (0.2 km vanuit het centrum)
Eurostar biedt een regel van Amsterdam naar Brussel met -trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Bruxelles-Midi ( België)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Brussel (175 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Air Malta maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Brussel (aankomst op Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Air Serbia zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Brussel (op weg naar Brussels-Zaventem International BRU Airport)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Brussel

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Brussel (België) met een afstand van 174 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Brussel-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Bruxelles-Midi (2 km vanaf Brussel, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Brussel op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
De Amsterdam Brussel-trein is direct.
De treinen Thalys van Eurostar of Thalys naar Brussel vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Brussel zal zijn op Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum).
Directe vlucht Amsterdam> Brussel is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Brussel (Brussels-Zaventem International Airport, IATA-code: BRU) geëxploiteerd door Air Malta of Air Serbia.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Brussel.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)