Reizen van Amsterdam naar Cambridge

Plan uw reis van Amsterdam naar Cambridge in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Cambridge in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Cambridge
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Londen
Cambridge
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Cambridge

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand324 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Cambridge ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Cambridge en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Cambridge? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Cambridge van Amsterdam Voer eenvoudig uw reisdatum in Cambridge en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om van te reizen Amsterdam, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van National Express, Eurostar, CrossCountry, Easyjet, First Capital Connect, Blablacar, Greater Anglia en British Airways zal je dragen Cambridge.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Cambridge

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Cambridge (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 324 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Cambridge is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Cambridge (Cambridge Airport, IATA-code: CBG) geëxploiteerd door Darwin Airline.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Cambridge te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Cambridge zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de CrossCountry, First Capital Connect of Greater Anglia naar Cambridge vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Cambridge te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Cambridge.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Cambridge (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Cambridge kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)