Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Dublin met vlucht
Dublin
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Londen
Londen
Reizen met de vlucht naar Dublin
Dublin
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Dublin?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Dublin te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Dublin te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Dublin, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Eurostar, Blablabus, FlixBus, FlyBE of KLM) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Dublin, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Dublin reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Dublin heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Dublin

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Dublin, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Dublin per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Dublin ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amsterdam Dublin

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Dublin, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Dublin te komen.

Carpoolen Amsterdam Dublin

Carpoolen tussen Amsterdam en Dublin is perfect als u in goed gezelschap naar Dublin wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Dublin kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Dublin te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Dublin

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Dublin
Ierland
Afstand
756 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht
Zoek naar tickets voor Amsterdam Dublin
Zoeken naar accommodatie in Dublin
Plan uw reis van Amsterdam naar Dublin gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Dublin gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Dublin vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Eurostar, Blablabus, FlixBus, FlyBE of KLM om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Dublin met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Dublin

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Dublin?
Landschappen Treinen tussen Amsterdam en Dublin bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Dublin liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Dublin zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Amsterdam-Dublin kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Dublin kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Dublin?
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Dublin is de snelste manier om de 756 km tussen Amsterdam en Dublin af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Dublin, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amsterdam Dublin hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Dublin moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Dublin kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Dublin?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Dublin zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Dublin, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Dublin zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Dublin (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Dublin kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Dublin zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Dublin om de afstand van 756 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Dublin?
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Dublin is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Dublin is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Dublin is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Dublin. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Dublin kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Dublin?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Dublin aankomst luchthavens

Dublin
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Dublin
Zoeken naar accommodatie in Dublin

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Dublin

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Dublin te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Dublin.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Amsterdam en Dublin reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Dublin vertrekt.
  • 2. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Amsterdam naar Dublin, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Dublin vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.
  • 3. Wees flexibel met data
    Tickets Amsterdam-Dublin zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Dublin te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Amsterdam-Dublin. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Dublin vinden.

Bus Amsterdam Dublin

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Dublin varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Dublin, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Dublin zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amsterdam-Dublin. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Amsterdam en Dublin varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Dublin rijden.

Bussen tussen Amsterdam en Dublin bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Dublin varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Dublin op Vivanoda.

Busmaatschappijen Amsterdam Dublin

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Dublin

Treinen Amsterdam Dublin

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Dublin reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Dublin.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Dublin. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Dublin te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Dublin ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinen tussen Amsterdam en Dublin zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Amsterdam naar Dublin reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Dublin

Eurostar
Eurostar
Zoek naar treintickets Amsterdam Dublin

Vluchten Amsterdam Dublin

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Dublin

FlyBE
FlyBE
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Aer Lingus
Aer Lingus
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Amsterdam Dublin

Carpoolen Amsterdam Dublin

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Dublin. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Dublin zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Dublin, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Dublin, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Dublin is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Dublin hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolstoelen variëren in comfort, afhankelijk van het type voertuig en de voorkeuren van de bestuurder. Het is belangrijk om de voertuiggegevens met de chauffeur te controleren voordat u boekt.

Carpool platform Amsterdam Dublin

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Dublin
Amsterdam naar Dublin bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Amsterdam naar Dublin

Wat te zien en te doen in Dublin?

Om uw rondleiding door Dublin te beginnen, gaat u naar het beroemde Guinness Storehouse, een oude brouwerij die nu een biermuseum is geworden. Hier kunt u leren over de geschiedenis van Guinness en genieten van een pint van Ierlands beroemde zwarte bier terwijl u geniet van het panoramische uitzicht over de stad.

Ga daarna naar Trinity College om het beroemde Book of Kells te bekijken, een rijkelijk verlucht manuscript uit de 9e eeuw. Ook de bibliotheek van het Trinity College, met zijn plafondhoge planken vol houten boeken, mag u niet missen.

Voor een meer culturele ervaring bezoekt u de wijk Temple Bar, bekend om zijn levendige pubs, straatartiesten en kunstgalerijen. Patrick's Cathedral, de grootste kerk van Ierland, die wordt beschouwd als een juweel van gotische architectuur.

Voor een ontspannende wandeling gaat u ten slotte naar St Stephen's Green, waar u de goed onderhouden tuinen en historische standbeelden kunt bewonderen. En vergeet natuurlijk niet de culinaire hoogstandjes van Dublin te proeven, zoals Irish stew, scones en de beroemde fish and chips.

Zoek naar tickets voor Amsterdam Dublin
Zoeken naar accommodatie in Dublin

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd