Reizen van Amsterdam naar Dubrovnik

Plan uw reis van Amsterdam naar Dubrovnik in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Dubrovnik in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Dubrovnik
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Frankfurt am Main
Dubrovnik
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Berlijn
Dubrovnik
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Dubrovnik

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1464 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Dubrovnik ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Dubrovnik en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Dubrovnik? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Dubrovnik. Voer eenvoudig uw reisdatum in Dubrovnik en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met Deutsche Bahn, Air Berlin, Croatia Airlines, Transavia.com, KLM, Germanwings, FlixBus of Lufthansa door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Dubrovnik

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Kroatië) met een afstand van 1464 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Dubrovnik is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Dubrovnik (Dubrovnik Airport, IATA-code: DBV) geëxploiteerd door Transavia.com of Easyjet.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Dubrovnik te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Berlijn en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen IC 77 of CityNightLine Kopernikus van Deutsche Bahn naar Berlijn vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Berlijn zal zijn op Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Amsterdam Dubrovnik te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Amsterdam-Berlijn.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (9.3 km vanaf Berlijn, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Berlijn op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Amsterdam-Berlijn kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)