Reizen van Amsterdam naar Duisburg

Plan uw reis van Amsterdam naar Duisburg in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Duisburg in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Duisburg
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Duisburg

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand166 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Duisburg?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Amsterdam Duisburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Duisburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Duisburg op een kaart evenals de route Amsterdam Duisburg en de verschillende verbindingspunten (Duisburg Hbf Station, Duisburg Bus Station, Duisburg Bus Station, Duisburg-Meiderich Süd Station, Duisburg-Hochfeld Süd Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Duisburg

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Duisburg?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Amsterdam-Duisburg met ICE-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Amsterdam naar Arnhem met Intercity 3000-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Arnhem ( Nederland)
NordWestBahn maakt de spoorverbinding Oberhausen-Duisburg met RB36-trein vanuit Oberhausen Hbf Station (1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Duisburg-Meiderich Süd Station (0.6 km vanuit het centrum)
EuroBahn biedt een regel van Oberhausen naar Duisburg met RE3-trein vanuit Oberhausen Hbf station naar station Duisburg Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Duisburg Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Duisburg (167 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Duisburg

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Amsterdam naar Duisburg bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Amsterdam naar Duisburg, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Duisburg met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Duisburg.

 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 166 km reis.
 • Je bent gedreven om Duisburg door professionele en ervaren chauffeurs die vertrouwen en veiligheid inspireert!
 • Tijdens de reis Amsterdam Duisburg, u hoeft zich geen zorgen te maken over de autonomie van uw smartphone of computer: stopcontacten in uw stoel (en USB-poorten) voorkomen dat de batterij uitvalt.

Wat zijn de busbedrijven die de Amsterdam Duisburg ?

Te bereiken Duisburg met de bus vanaf Amsterdam, je hebt alleen de busmaatschappij FlixBus die deze twee steden bedient.

FlixBus Amsterdam Duisburg

Bus stopt binnen Amsterdam

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Amsterdam minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Duisburg'moet worden vermeld. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van FlixBus, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam

Aankomst busstations in Duisburg

Wanneer je aankomt Duisburg, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Duisburg

Carpool van Amsterdam naar Duisburg

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Amsterdam-Duisburg rijden. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Ridesharing heeft geen geplande dienstregeling, in tegenstelling tot de spoorweg-, bus- of vliegtuigindustrie. Dit betekent dat bij het zoeken naar Amsterdam-Duisburg ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Duisburg.

trein Amsterdam naar Duisburg

Hogesnelheidstrein Amsterdam Duisburg

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Amsterdam en Duisburg. Ze werken vaak op speciale tracks.

Intercitytrein Amsterdam Duisburg

Het treinstation tussen Amsterdam en Duisburg worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Regionale trein Amsterdam Duisburg

Amsterdam Duisburg treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Amsterdam Duisburg

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Duisburg?

Inderdaad, de steden van Duisburg en Amsterdam zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Amsterdam-Duisburg treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations van Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Treinstations in Duisburg

 • Duisburg Hbf
 • Duisburg-Meiderich Süd
 • Duisburg-Meiderich Ost

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)