Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Duisburg met bus, carpooling, trein
Duisburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Duisburg?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Duisburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Duisburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Duisburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, Nederlandse Spoorwegen NS, EuroBahn, FlixBus of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Duisburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Duisburg reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Duisburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Duisburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Duisburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Duisburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Duisburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amsterdam Duisburg

Carpoolen tussen Amsterdam en Duisburg is perfect als u in goed gezelschap naar Duisburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Duisburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Duisburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Duisburg

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Duisburg
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
166 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Amsterdam Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg
Plan uw reis van Amsterdam naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Duisburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, Nederlandse Spoorwegen NS, EuroBahn, FlixBus of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Duisburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Duisburg

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Duisburg?
Milieuvriendelijk De trein Amsterdam-Duisburg wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Duisburg zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Duisburg liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Duisburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amsterdam-Duisburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Duisburg?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Amsterdam naar Duisburg.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Duisburg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Duisburg is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Amsterdam naar Duisburg.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Duisburg. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Duisburg?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Duisburg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Duisburg zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Duisburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Duisburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Duisburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Duisburg om de afstand van 166 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Duisburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Duisburg?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Radarweg 1043
Kaart
Amsterdam
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart
Schiphol
Kaart

Duisburg aankomst busstations

Duisburg
Kaart
Duisburg
Kaart

Duisburg Aankomst Stations

Duisburg Hbf
Kaart
Duisburg-Meiderich Süd
Kaart
Duisburg-Hochfeld Süd
Kaart
Duisburg-Meiderich Ost
Kaart
Duisburg-Obermeiderich
Kaart
Duisburg-Ruhrort
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Duisburg

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Duisburg te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Duisburg.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Amsterdam-Duisburg zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Duisburg tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Amsterdam-Duisburg zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Duisburg te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Amsterdam-Duisburg. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Duisburg vinden.
  • 3. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Duisburg. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Duisburg vinden.

Bus Amsterdam Duisburg

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Duisburg, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Duisburg varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Duisburg, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amsterdam-Duisburg busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Duisburg varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Duisburg op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Duisburg zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Amsterdam en Duisburg varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Duisburg rijden.

Busmaatschappijen Amsterdam Duisburg

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Duisburg

Treinen Amsterdam Duisburg

De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Duisburg hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Duisburg zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Duisburg. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Amsterdam naar Duisburg reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Duisburg ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Duisburg reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Duisburg.

Catering aan boord van de treinen tussen Amsterdam en Duisburg, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Duisburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
EuroBahn
EuroBahn
NordWestBahn
NordWestBahn
Zoek naar treintickets Amsterdam Duisburg

Carpoolen Amsterdam Duisburg

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Duisburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Duisburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Duisburg, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Amsterdam Duisburg contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Duisburg is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Duisburg. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Amsterdam Duisburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Duisburg
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd