Reizen van Amsterdam naar Dusseldorf

Plan uw reis van Amsterdam naar Dusseldorf in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Dusseldorf in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Dusseldorf
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Dusseldorf

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand182 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Dusseldorf?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Amsterdam Dusseldorf trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Dusseldorf door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Dusseldorf op een kaart evenals de route Amsterdam Dusseldorf en de verschillende verbindingspunten (Düsseldorf Hbf Station, Düsseldorf Bus Station, Düsseldorf Bus Station, Düsseldorf Flughafen Station, Düsseldorf Wehrhahn Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Dusseldorf

Alle vervoerswijzen Amsterdam Dusseldorf

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Dusseldorf (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) met een afstand van 182 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Amsterdam Dusseldorf-trein is direct.
De treinen ICE van Deutsche Bahn naar Dusseldorf vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Dusseldorf zal zijn op Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Dusseldorf-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Düsseldorf (0.3 km vanaf Dusseldorf, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Dusseldorf op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Dusseldorf.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Dusseldorf?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Amsterdam-Dusseldorf met ICE-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
SBB CFF FFS beheert de lijn van Duisburg naar Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
ÖBB maakt de spoorverbinding Duisburg-Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS biedt een regel van Amsterdam naar Nijmegen met Intercity 3000-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Nijmegen ( Nederland)
HKX beheert de lijn Duisburg-Dusseldorf met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
EuroBahn maakt de spoorverbinding van Duisburg naar Dusseldorf met RE3-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Flughafen (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixTrain biedt een regel Duisburg-Dusseldorf met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Duisburg City (met het busstation Duisburg in het centrum van 0.5 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Dusseldorf (183 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)