Reizen van Amsterdam naar Edinburgh

Plan uw reis van Amsterdam naar Edinburgh in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Edinburgh in te gaan vliegtuig, veerboot, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Edinburgh
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Glasgow
Edinburgh
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Newcastle Upon Tyne
Edinburgh
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Manchester
Edinburgh
/
/
 • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Londen
Edinburgh
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Edinburgh

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, veerboot, bus, trein
afstand659 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Edinburgh?

We bieden 5 routes in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Edinburgh trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Edinburgh door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Edinburgh op een kaart evenals de route Amsterdam Edinburgh en de verschillende verbindingspunten (Edinburgh Waverley Station, Edinburgh Bus Station, Edinburgh Airport, Amsterdam-Schiphol Airport, Veerboothaven van IJmuiden Ferry Terminal, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Edinburgh

Alle vervoerswijzen Amsterdam Edinburgh

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Edinburgh

Goedkope vluchten naar Edinburgh zijn soms niet zo gemakkelijk te krijgen, maar we willen u eraan herinneren een paar tips:

 • Boek uw Amsterdam Edinburgh vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Wees flexibel met uw reisdatums naar Edinburgh. Prijzen variëren in de loop van de tijd, afhankelijk van vele factoren, waaronder de datum en tijd van reizen. U kunt dus beter een flexibiliteit van 2 of 3 dagen hebben om uw reis te boeken.

Van welke luchtvaartmaatschappijen vliegen Amsterdam naar Edinburgh ?

We tellen 2 luchtvaartmaatschappijen om een rechtstreekse dienst te plannen tussen de luchthaven van Amsterdam en die van Edinburgh: KLM en Easyjet.
KLM Amsterdam EdinburghEasyjet Amsterdam Edinburgh

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Aankomst luchthaven in Edinburgh

 • EDI Edinburgh

Amsterdam naar Edinburgh bus

Vertrek busstations in Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van MegaBus, FlixBus, National Express of OUIBUS en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim hebt gelegd.

 • Amsterdam Stadionplein
 • Amsterdam Radarweg 1043

Aankomst busstations in Edinburgh

In Edinburgh, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

 • Edinburgh

trein Amsterdam naar Edinburgh

Is er een directe trein op weg naar Edinburgh van Amsterdam?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Edinburgh zonder wijzigingen aan te brengen.

Amsterdam Edinburgh spoorwegen bedrijven

Dit zijn de 5 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Edinburgh: Eurostar, CrossCountry, East Coast, ScotRail en First TransPennine Express.
Eurostar Amsterdam EdinburghCrossCountry Amsterdam EdinburghEast Coast Amsterdam EdinburghScotRail Amsterdam EdinburghFirst TransPennine Express Amsterdam Edinburgh

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Treinstations in Edinburgh

 • Edinburgh Waverley

Hogesnelheidstrein Amsterdam Edinburgh

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Amsterdam en Edinburgh met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Intercitytrein Amsterdam Edinburgh

Het treinstation tussen Amsterdam en Edinburgh worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Carpool van Amsterdam naar Edinburgh

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Amsterdam-Edinburgh met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Amsterdam naar Edinburgh veerboot

Deze reis naar Edinburgh is niet alleen mogelijk per veerboot vanuit Amsterdam. Je hebt geen andere keuze dan je reis te combineren met een ander vervoermiddel zoals bus, carpoolen, trein en vliegtuig.

Waar veermaatschappijen naartoe varen Edinburgh van Amsterdam?

Op Vivanoda vindt u de beste prijzen van DFDS Seaways, de enige veerbootmaatschappijen die de twee veerdiensten uitvoeren Amsterdam en Edinburgh.

DFDS Seaways Amsterdam Edinburgh

Amsterdam veerbootterminals

Varen vanuit Amsterdam met DFDS Seaways en vervolg je reis naar Edinburgh van Newcastle Upon Tyne.
 • IJmuiden Ferry Terminal

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Edinburgh?

Luchtvaartmaatschappijen
FlyBE vliegt vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Manchester (aankomst op Manchester International MAN Airport) en van Manchester International MAN Airport (gelegen op 15 km van Manchester Center, Verenigd Koninkrijk) naar Edinburgh (op weg naar Edinburgh EDI Airport)
British Airways biedt de volgende rotaties: vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport) en van Gatwick LGW Airport (gelegen op 39 km van Londen Center, Verenigd Koninkrijk) naar Edinburgh (op weg naar Edinburgh EDI Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Edinburgh (aankomst op Edinburgh EDI Airport)
Ryanair biedt een luchtverbinding van Stansted STN Airport (gelegen op 51 km van Londen Center, Verenigd Koninkrijk) naar Edinburgh (op weg naar Edinburgh EDI Airport)
Virgin Atlantic Airways maakt een vlucht vertrekkende van Heathrow LHR Airport gelegen op 23 km van het centrum van Londen naar Edinburgh (aankomst op Edinburgh EDI Airport)
Easyjet zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Edinburgh (op weg naar Edinburgh EDI Airport)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
National Express is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Edinburgh City, waar de bus je afzet bij het busstation van Edinburgh op ongeveer 18 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Het MegaBus-netwerk bevat een buslijn tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Edinburgh City, waar de bus je afzet bij het busstation van Edinburgh op ongeveer 18 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
CrossCountry beheert de lijn van Newcastle Upon Tyne naar Edinburgh met -trein vanuit Newcastle station naar station Edinburgh Waverley (Schotland Verenigd Koninkrijk)
East Coast maakt de spoorverbinding Londen-Edinburgh met -trein vanuit London Kings Cross Station (3.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Edinburgh Waverley Station (0.2 km vanuit het centrum)
ScotRail biedt een regel van Glasgow naar Edinburgh met -trein vanuit Glasgow Central station naar station Edinburgh Waverley (Schotland Verenigd Koninkrijk)
First TransPennine Express beheert de lijn Manchester-Edinburgh met -trein vanuit Manchester Piccadilly Station (0.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Edinburgh Waverley Station (0.2 km vanuit het centrum)
Rederijen
De boten van DFDS Seaways zorgen voor de maritieme verbinding tussen de haven van IJmuiden Ferry Terminal en Newcastle Upon Tyne (Newcastle Ferry Terminal, 11 km van de stad)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Edinburgh (535 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)