Reizen van Amsterdam naar Eindhoven

Plan uw reis van Amsterdam naar Eindhoven in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Eindhoven in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Eindhoven
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Eindhoven

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand112 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Eindhoven?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Amsterdam Eindhoven trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Eindhoven door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Eindhoven op een kaart evenals de route Amsterdam Eindhoven en de verschillende verbindingspunten (Eindhoven Station, Eindhoven Bus Station, Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Eindhoven

Alle vervoerswijzen Amsterdam Eindhoven

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Amsterdam naar Eindhoven bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Amsterdam naar Eindhoven

Met de bus vanuit Amsterdam naar Eindhoven is misschien niet zo duidelijk voor u. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Eindhoven.

 • Tijdens de reis Amsterdam Eindhoven, u hoeft zich geen zorgen te maken over de autonomie van uw smartphone of computer: stopcontacten in uw stoel (en USB-poorten) voorkomen dat de batterij uitvalt.
 • Je bent gedreven om Eindhoven door professionele en ervaren chauffeurs die vertrouwen en veiligheid inspireert!
 • De recente coaches waarmee u reist Amsterdam naar Eindhoven zijn uitgerust met toiletten aan boord en comfortabele verstelbare stoelen om u in de beste omstandigheden te laten reizen.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Amsterdam en Eindhoven?

FlixBus is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Amsterdam Eindhoven.

FlixBus Amsterdam Eindhoven

Bus stopt binnen Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Eindhoven'moet worden vermeld. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Amsterdam Radarweg 1043

Bus stopt bij aankomst in Eindhoven

Zodra de bus is aangekomen Eindhoven, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Eindhoven

trein Amsterdam naar Eindhoven

Amsterdam Eindhoven treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Nederlandse Spoorwegen NS.
Nederlandse Spoorwegen NS Amsterdam Eindhoven

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Eindhoven

 • Eindhoven

Hogesnelheidstrein Amsterdam Eindhoven

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Amsterdam naar Eindhoven met de trein.

Intercitytrein Amsterdam Eindhoven

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Amsterdam en Eindhoven met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

is Amsterdam verbonden met Eindhoven met een directe trein?

Ja de Amsterdam naar Eindhoven route wordt bediend door een directe trein. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om de goedkoopste te vinden Amsterdam-Eindhoven treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Carpool van Amsterdam naar Eindhoven

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Amsterdam-Eindhoven rijden. In plaats van alleen de auto uit te rijden Amsterdam naar Eindhoven, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Ridesharing heeft geen geplande dienstregeling, in tegenstelling tot de spoorweg-, bus- of vliegtuigindustrie. Dus je hebt zeker betere kansen om te krijgen Amsterdam-Eindhoven rijdt drie dagen van tevoren dan één maand vooruit. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Eindhoven.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)