Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Eindhoven met bus, trein, carpooling
Eindhoven
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Eindhoven?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Eindhoven, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, Blablacar, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Eindhoven, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Eindhoven reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Eindhoven heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Eindhoven

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Eindhoven, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Eindhoven per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Eindhoven ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amsterdam Eindhoven

Carpoolen tussen Amsterdam en Eindhoven is perfect als u in goed gezelschap naar Eindhoven wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Eindhoven kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Eindhoven te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Eindhoven

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Eindhoven
Nederland
Afstand
112 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Amsterdam Eindhoven
Zoeken naar accommodatie in Eindhoven
Plan uw reis van Amsterdam naar Eindhoven gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Eindhoven gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Eindhoven vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, Blablacar, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Eindhoven met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Eindhoven

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Eindhoven?
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Eindhoven bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Eindhoven zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Amsterdam-Eindhoven wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Eindhoven kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amsterdam-Eindhoven kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Eindhoven?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Eindhoven, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Eindhoven zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Eindhoven (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Eindhoven zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Eindhoven zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Eindhoven om de afstand van 112 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Eindhoven kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Eindhoven?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Eindhoven is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Eindhoven is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Eindhoven is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Eindhoven. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Eindhoven kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Eindhoven?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart
Schiphol
Kaart

Eindhoven aankomst busstations

Eindhoven
Kaart

Eindhoven Aankomst Stations

Eindhoven
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Eindhoven
Zoeken naar accommodatie in Eindhoven

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Eindhoven

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Eindhoven.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Eindhoven. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Eindhoven vinden.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Amsterdam-Eindhoven zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Eindhoven te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Amsterdam-Eindhoven. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Eindhoven vinden.
  • 3. Licht reizen
    Als u tussen Amsterdam en Eindhoven reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Eindhoven vertrekt.

Bus Amsterdam Eindhoven

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Eindhoven varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Eindhoven op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Eindhoven zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bussen tussen Amsterdam en Eindhoven bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Eindhoven, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Amsterdam en Eindhoven varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Eindhoven rijden.

Bustickets Amsterdam-Eindhoven zijn vaak goedkoper als u ze vooraf koopt, vooral als u enkele weken van tevoren boekt. Sommige busmaatschappijen bieden echter ook last-minute aanbiedingen om de resterende plaatsen op te vullen.

Busmaatschappijen Amsterdam Eindhoven

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Eindhoven

Treinen Amsterdam Eindhoven

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Eindhoven te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Eindhoven ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Eindhoven reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Eindhoven.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Eindhoven. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Amsterdam naar Eindhoven reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Dat hangt vaak af van het tarief en de annuleringsvoorwaarden van de treinmaatschappij. Als uw treinticket van Amsterdam naar Eindhoven niet terugbetaalbaar is, zijn er misschien mogelijkheden om het te ruilen of te wijzigen tegen extra kosten.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Eindhoven

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Amsterdam Eindhoven

Carpoolen Amsterdam Eindhoven

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Eindhoven hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Eindhoven zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Eindhoven, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Eindhoven. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Eindhoven, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Eindhoven is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Amsterdam Eindhoven

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Eindhoven
Amsterdam naar Eindhoven bus, trein, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Amsterdam naar Eindhoven

Wat te zien en te doen in Eindhoven?

Hoogtepunten zijn het Van Abbemuseum, dat een wereldberoemde collectie moderne en hedendaagse kunst huisvest, en Strijp-S, een voormalig industriegebied dat is omgebouwd tot een kunst- en cultuurwijk met winkels, restaurants en podiumruimtes.

Eindhoven staat ook bekend om zijn technologie en innovatie, met bedrijven als Philips en ASML. U kunt deze kant van de stad ontdekken door een bezoek te brengen aan het Philips Museum en het technologiepark High Tech Campus.

Als u op zoek bent naar een meer ontspannen sfeer, kunt u een wandeling maken door de straten van het stadscentrum en stoppen bij een van de vele cafés en bars in de stad. Het marktplein is de perfecte plek om te genieten van een biertje of koffie terwijl u de historische gebouwen van de stad bewondert.

Kortom, Eindhoven is een innovatieve en creatieve stad die een bezoek meer dan waard is.

Zoek naar tickets voor Amsterdam Eindhoven
Zoeken naar accommodatie in Eindhoven

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd