Reizen van Amsterdam naar Frankfurt am Main

Plan uw reis van Amsterdam naar Frankfurt am Main in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Frankfurt am Main in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Frankfurt am Main
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Frankfurt am Main

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand364 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Frankfurt am Main ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Frankfurt am Main? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Frankfurt am Main en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Frankfurt am Main aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Amsterdam, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van Deutsche Bahn, FlixBus, HKX, ADAC PostBus, Lufthansa, Blablacar, SBB CFF FFS en Nederlandse Spoorwegen NS zal je dragen Frankfurt am Main.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Frankfurt am Main?

Luchtvaartmaatschappijen
Pakistan International Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Frankfurt am Main (aankomst op Frankfurt International FRA Airport)
Lufthansa zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Frankfurt am Main (op weg naar Frankfurt International FRA Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt een regel Amsterdam-Utrecht met Intercity 1400-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Amsterdam naar Frankfurt am Main met ICE-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Frankfurt (Main) Hbf (Hessen Duitsland)
SBB CFF FFS maakt de spoorverbinding Keulen-Frankfurt am Main met InterCity (IC)-trein vanuit Köln Hbf Station (0.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof Station (11 km vanuit het centrum)
ÖBB biedt een regel van Keulen naar Frankfurt am Main met Euronight-trein vanuit Köln Hbf station naar station Frankfurt (Main) Hbf (Hessen Duitsland)
HKX beheert de lijn Keulen-Frankfurt am Main met -trein vanuit Köln Hbf Station (0.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Frankfurt (Main) Hbf Station (1.3 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Hessen Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Keulen City (met het busstation Koln in het centrum van 0.4 km) en Frankfurt am Main City, waar de bus je afzet bij het busstation van Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Frankfurt am Main (365 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Frankfurt am Main

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Frankfurt am Main

Hier zijn een paar tips die handig kunnen zijn om de beste deals te krijgen om van te vliegen Amsterdam naar Frankfurt am Main:

 • Boek uw Amsterdam Frankfurt am Main vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Wees flexibel met uw reisdatums naar Frankfurt am Main. Prijzen variëren in de loop van de tijd, afhankelijk van vele factoren, waaronder de datum en tijd van reizen. U kunt dus beter een flexibiliteit van 2 of 3 dagen hebben om uw reis te boeken.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Amsterdam naar Frankfurt am Main vluchten?

U kunt kiezen uit 2 luchtvaartmaatschappijen om per vliegtuig op deze route te reizen: NMBS.
Pakistan International Airlines Amsterdam Frankfurt am MainLufthansa Amsterdam Frankfurt am Main

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Aankomst luchthaven in Frankfurt am Main

 • FRA Frankfurt International

Amsterdam naar Frankfurt am Main bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Amsterdam naar Frankfurt am Main, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Amsterdam en Frankfurt am Main en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Frankfurt am Main.

 • De coaches die de Amsterdam Frankfurt am Main line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 364 km van de reis.
 • De Amsterdam Frankfurt am Main tickets worden verkocht tegen onverslaanbare prijzen, het is onwaarschijnlijk dat u betere aanbiedingen zult vinden met de andere vervoerswijzen: aanbiedingen per trein of carpool.

Wat zijn de busbedrijven die de Amsterdam Frankfurt am Main ?

Te bereiken Frankfurt am Main met de bus vanaf Amsterdam, je hebt alleen de busmaatschappij FlixBus die deze twee steden bedient.

FlixBus Amsterdam Frankfurt am Main

Bus stopt binnen Amsterdam

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Amsterdam minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. De naam van de bestemming 'Frankfurt am Main'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Amsterdam

Aankomst busstations in Frankfurt am Main

Wanneer je aankomt Frankfurt am Main, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Carpool van Amsterdam naar Frankfurt am Main

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Amsterdam-Frankfurt am Main met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Dit betekent dat bij het zoeken naar Amsterdam-Frankfurt am Main ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Goede optie voor lastminute verblijf in Frankfurt am Main!

trein Amsterdam naar Frankfurt am Main

Amsterdam Frankfurt am Main treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Amsterdam Frankfurt am Main

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Frankfurt am Main

 • Frankfurt (Main) Hbf
 • Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Frankfurt am Main?

Ja de Amsterdam naar Frankfurt am Main route wordt bediend door een directe trein. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Frankfurt am Main en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Amsterdam op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Amsterdam-Frankfurt am Main treinkaartje op Vivanoda.

Intercitytrein Amsterdam Frankfurt am Main

Het treinstation tussen Amsterdam en Frankfurt am Main worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Amsterdam Frankfurt am Main

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Amsterdam naar Frankfurt am Main met de trein.

Nachttrein Amsterdam Frankfurt am Main

Nachttreinen zijn een goede gelegenheid om een hotelnacht te redden Frankfurt am Main omdat u kunt slapen, of u nu op uw stoel zit of op een comfortabele ligplaats.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)