Reizen van Amsterdam naar Geneve

Plan uw reis van Amsterdam naar Geneve in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Geneve in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Geneve
/
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Antwerpen
Geneve
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Lyon
Geneve
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Brussel
Geneve
/
/
  • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Parijs
Geneve
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Geneve

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand692 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Geneve ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Geneve en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Geneve? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Geneve en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met FlixBus, Blablacar, OUIBUS, Thalys, Eurolines CH, ALSA, Brussels Airlines of Easyjet door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Geneve

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Geneve (Zwitserland) met een afstand van 692 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Geneve-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Geneva (0.7 km vanaf Geneve, Zwitserland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Geneve op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.
Directe vlucht Amsterdam> Geneve is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Geneve (Geneva-Cointrin International Airport, IATA-code: GVA) geëxploiteerd door KLM.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Geneve.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Geneve te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Parijs en Parijs-Geneve zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Thalys van Thalys naar Parijs vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Parijs zal zijn op Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Parijs, waar de trein TGV Lyria geëxploiteerd door de TGV Lyria naar Geneve vertrekt.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Geneve?

Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Amsterdam-Antwerpen met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het centrum)
TGV Lyria beheert de lijn van Parijs naar Geneve met TGV Lyria-trein vanuit Paris-Gare-de-Lyon station naar station Genève Gare de Cornavin ( Zwitserland)
SNCF maakt de spoorverbinding Lyon-Geneve met TER-trein vanuit Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Genève Gare de Cornavin Station (0.7 km vanuit het centrum)
Eurostar biedt een regel van Amsterdam naar Brussel met -trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Bruxelles-Midi ( België)
Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Paris Bercy (centre ville) Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Eurolines CH is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Geneve City, waar de bus je afzet bij het busstation van Geneva op ongeveer 0.7 km van het centrum.
Het busbedrijf FlixBus voert de rotaties uit van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk) en tussen Dijon City (met het busstation Dijon in het centrum van 1.2 km) en Geneve City, waar de bus je afzet bij het busstation van Geneva op ongeveer 0.7 km van het centrum.
Het OUIBUS-netwerk omvat buslijnen van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Geneve City, waar de bus je afzet bij het busstation van Geneva op ongeveer 0.7 km van het centrum.
Eurolines biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Geneve City, waar de bus je afzet bij het busstation van Geneva op ongeveer 0.7 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air Serbia maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Brussel (aankomst op Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Brussels Airlines zorgt voor een rotatie van Brussels-Zaventem International BRU Airport (gelegen op 11 km van Brussel Center, België) naar Geneve (op weg naar Geneva-Cointrin International GVA Airport)
VLM Airlines beheert de vlucht vertrekkende van Deurne ANR Airport gelegen op 5 km van het centrum van Antwerpen naar Geneve (aankomst op Geneva-Cointrin International GVA Airport)
KLM biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Geneve (op weg naar Geneva-Cointrin International GVA Airport)
Easyjet maakt een vlucht vertrekkende van Paris Orly ORY Airport gelegen op 15 km van het centrum van Parijs naar Geneve (aankomst op Geneva-Cointrin International GVA Airport)
Luxair zorgt voor een rotatie van Luxembourg LUX Airport (gelegen op 5.9 km van Stad Luxemburg Center, Luxemburg) naar Geneve (op weg naar Geneva-Cointrin International GVA Airport)
Air France verzorgt de vluchten vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport) en van Paris Charles De Gaulle CDG Airport (gelegen op 23 km van Parijs Center, Frankrijk) naar Geneve (op weg naar Geneva-Cointrin International GVA Airport)
Transavia.com France biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Parijs (aankomst op Paris Orly ORY Airport)
Air Malta maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Brussel (op weg naar Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Geneve (693 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)