Reizen van Amsterdam naar Gent

Plan uw reis van Amsterdam naar Gent in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Gent in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Gent
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Brussel
Gent
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Antwerpen
Gent
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Rotterdam
Gent
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Gent

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand167 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Gent?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Gent trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Gent door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Gent op een kaart evenals de route Amsterdam Gent en de verschillende verbindingspunten (Gent Sint Pieters Station, Gentbrugge Station, Gand/Ghent Bus Station, Ghent - Busstop DE LIJN Bus Station, Akkerhage, Hotel Campanile Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Gent

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Gent?

Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Gent City, waar de bus je afzet bij het busstation van Akkerhage, Hotel Campanile op ongeveer 4 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Midi Bus Terminal ( België)
Het Eurolines-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Gent City, waar de bus je afzet bij het busstation van Ghent - Busstop DE LIJN op ongeveer 1.4 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air Malta maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Brussel (aankomst op Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Air Serbia zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Brussel (op weg naar Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Spoorwegmaatschappijen
SNCB biedt een regel Antwerpen-Gent met 59-trein vanuit Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Gent Sint Pieters Station (2.1 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Amsterdam naar Rotterdam met Intercity 12600-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Rotterdam Centraal ( Nederland)
Thalys maakt de spoorverbinding Amsterdam-Antwerpen met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het centrum)
Eurostar biedt een regel van Amsterdam naar Brussel met -trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Bruxelles-Midi ( België)
SNCF beheert de lijn Antwerpen-Gent met TER-trein vanuit Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Gent Sint Pieters Station (2.1 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Gent (168 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Gent

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Carpool van Amsterdam naar Gent

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Amsterdam-Gent rijden. In plaats van alleen de auto uit te rijden Amsterdam naar Gent, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Voordat u uw boekt Amsterdam-Gent rijden, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de bestuurder om alle details en voorwaarden van de reis in te stellen. U kunt online betalen, zodat u uw chauffeur geen geld hoeft te geven.

Amsterdam naar Gent bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Amsterdam naar Gent, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Met de bus vanuit Amsterdam naar Gent is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Gent, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Met zeer goedkope prijzen is het bijna onmogelijk voor trein- of carpoolbedrijven die tussen opereren Amsterdam en Gent goedkopere tarieven aanbieden.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 167 km reis.
 • Je bent gedreven om Gent door professionele en ervaren chauffeurs die vertrouwen en veiligheid inspireert!

Bus stopt binnen Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Gent'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van Eurolines of FlixBus en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Amsterdam
 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam Stadionplein

Aankomst busstations in Gent

Zodra de bus is aangekomen Gent, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Akkerhage, Hotel Campanile
 • Gand/Ghent
 • Ghent - Busstop DE LIJN

Coachbedrijven op de Amsterdam Gent reis

De busdienst tussen de stad Amsterdam en Gent wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: FlixBus en Eurolines.

FlixBus Amsterdam GentEurolines Amsterdam Gent

trein Amsterdam naar Gent

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Gent?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Gent zonder wijzigingen aan te brengen.

Regionale trein Amsterdam Gent

Intercitytrein Amsterdam Gent

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Amsterdam-Gent route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Amsterdam Gent

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Amsterdam naar Gent met de trein.

Amsterdam Gent treinbedrijven

Er zijn 5 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Amsterdam en Gent: SNCB, Nederlandse Spoorwegen NS, Thalys, Eurostar en SNCF.
SNCB Amsterdam GentNederlandse Spoorwegen NS Amsterdam GentThalys Amsterdam GentEurostar Amsterdam GentSNCF Amsterdam Gent

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Treinstations in Gent

 • Gent Sint Pieters

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Gent

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit voor de Amsterdam Gent reis?

Air Malta en Air Serbia voert een rechtstreekse vlucht uit Amsterdam naar het vliegveld van Gent, België.
Air Malta Amsterdam GentAir Serbia Amsterdam Gent

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)