Reizen van Amsterdam naar Glasgow

Plan uw reis van Amsterdam naar Glasgow in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Glasgow in te gaan vliegtuig, veerboot, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Glasgow
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Newcastle Upon Tyne
Glasgow
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Manchester
Glasgow
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Londen
Glasgow
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Glasgow

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, veerboot, bus, trein
afstand711 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Glasgow ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Glasgow? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, veerboot, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Glasgow van Amsterdam Vul de datum van uw reis in Glasgow en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Glasgow aanbod dat het beste bij u past.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, veerboot, treinen, carpoolen en bussen van Eurostar, National Express, FlyBE, KLM, CrossCountry, Ryanair, OUIBUS of MegaBus te bereiken Glasgow.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Glasgow

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Glasgow

Goedkope vluchten naar Glasgow zijn soms niet zo gemakkelijk te krijgen, maar we willen u eraan herinneren een paar tips:

 • Het wordt ten zeerste aanbevolen om uw te boeken Amsterdam Glasgow vlucht enkele weken (of zelfs maanden) van tevoren. Op enkele uitzonderingen na stijgen de prijzen naarmate u dichter bij de vertrekdatum komt om zitplaatsen te besparen voor zakelijke klanten die laat boeken en meer willen betalen.
 • Vlieg bij voorkeur naar Glasgow op een weekdag (maandag tot donderdag) en wees flexibel. De tarieven zijn verschillend, ongeacht of de vlucht vroeg in de ochtend of laat in de avond wordt gepland. Het wordt daarom aanbevolen om een belangrijke mate van flexibiliteit te hebben.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Amsterdam naar Glasgow vluchten?

KLM en Easyjet zijn de 2 luchtvaartmaatschappijen die de luchtroute bedienen Amsterdam Glasgow in directe vlucht.
KLM Amsterdam GlasgowEasyjet Amsterdam Glasgow

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Bestemming luchthaven in Glasgow

 • GLA Glasgow International

Amsterdam naar Glasgow veerboot

Deze reis naar Glasgow is niet alleen mogelijk per veerboot vanuit Amsterdam. Je moet een ferry overtocht combineren met vlucht, trein, carpoolen en bus om naar uw vakantiebestemming te gaan.

Wat zijn de Amsterdam Glasgow veermaatschappijen?

Je gaat aan boord van een van het schip van DFDS Seaways, momenteel de enige veerbootmaatschappij die er naartoe vaart Glasgow.

DFDS Seaways Amsterdam Glasgow

Amsterdam veerbootterminals

Verander in Newcastle Upon Tyne en blijf reizen naar Glasgow na de oversteek van Amsterdam met DFDS Seaways.
 • IJmuiden Ferry Terminal

Amsterdam naar Glasgow bus

Vertrek busstations in Amsterdam

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Amsterdam minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van FlixBus, MegaBus, OUIBUS of National Express, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Amsterdam Stadionplein
 • Amsterdam Radarweg 1043

Aankomst busstations in Glasgow

In Glasgow, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

 • Glasgow

trein Amsterdam naar Glasgow

Hogesnelheidstrein Amsterdam Glasgow

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Amsterdam en Glasgow met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Intercitytrein Amsterdam Glasgow

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Amsterdam en Glasgow met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Nachttrein Amsterdam Glasgow

In plaats van aan te komen Glasgow 's nachts en betaal een hotelkamer, vertrek liever Amsterdam in de avond met het comfort van een slaaptrein uitgerust met ligplaatsen.

Amsterdam Glasgow spoorwegen bedrijven

De spoorwegen Eurostar, East Coast, Northern Rail, CrossCountry, Virgin Trains, First TransPennine Express en ScotRail zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Glasgow.
Eurostar Amsterdam GlasgowEast Coast Amsterdam GlasgowNorthern Rail Amsterdam GlasgowCrossCountry Amsterdam GlasgowVirgin Trains Amsterdam GlasgowFirst TransPennine Express Amsterdam GlasgowScotRail Amsterdam Glasgow

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Glasgow?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Glasgow zonder wijzigingen aan te brengen.

Treinstations van Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Glasgow

 • Glasgow Central

Carpool van Amsterdam naar Glasgow

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Amsterdam-Glasgow autoritten met anderen. In plaats van alleen de auto uit te rijden Amsterdam naar Glasgow, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Glasgow?

Luchtvaartmaatschappijen
KLM maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Glasgow (aankomst op Glasgow International GLA Airport)
British Airways biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport) en vertrekkende van Gatwick LGW Airport gelegen op 39 km van het centrum van Londen naar Glasgow (aankomst op Glasgow International GLA Airport)
FlyBE verzorgt de vluchten van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Manchester (op weg naar Manchester International MAN Airport) en vertrekkende van Manchester International MAN Airport gelegen op 15 km van het centrum van Manchester naar Glasgow (aankomst op Glasgow International GLA Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Glasgow (op weg naar Glasgow International GLA Airport)
Ryanair maakt een vlucht vertrekkende van Stansted STN Airport gelegen op 51 km van het centrum van Londen naar Glasgow (aankomst op Glasgow International GLA Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
East Coast beheert de lijn van Londen naar Glasgow met -trein vanuit London Kings Cross station naar station Glasgow Central (Schotland Verenigd Koninkrijk)
Northern Rail maakt de spoorverbinding Newcastle Upon Tyne-Glasgow met -trein vanuit Newcastle Station (1.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Glasgow Central Station (0.9 km vanuit het centrum)
CrossCountry biedt een regel van Newcastle Upon Tyne naar Glasgow met -trein vanuit Newcastle station naar station Glasgow Central (Schotland Verenigd Koninkrijk)
Virgin Trains beheert de lijn Londen-Glasgow met -trein vanuit London Euston Station (3.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Glasgow Central Station (0.9 km vanuit het centrum)
First TransPennine Express maakt de spoorverbinding van Manchester naar Glasgow met -trein vanuit Manchester Piccadilly station naar station Glasgow Central (Schotland Verenigd Koninkrijk)
ScotRail biedt een regel Londen-Glasgow met Caledonian Sleeper-trein vanuit London Euston Station (3.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Glasgow Central Station (0.9 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij National Express biedt busdiensten van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Glasgow Bus Terminal (Schotland Verenigd Koninkrijk)
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
De MegaBus-busmaatschappij draait van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Glasgow Bus Terminal (Schotland Verenigd Koninkrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Glasgow (557 km)
Rederijen
De boten van DFDS Seaways zorgen voor de maritieme verbinding tussen de haven van IJmuiden Ferry Terminal en Newcastle Upon Tyne (Newcastle Ferry Terminal, 11 km van de stad)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)