Reizen van Amsterdam naar Groningen

Plan uw reis van Amsterdam naar Groningen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Groningen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Groningen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Groningen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand146 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Groningen ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Groningen? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Groningen en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Groningen aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Amsterdam, treinen, carpoolen of bussen van Nederlandse Spoorwegen NS, FlixBus, Arriva en Blablacar zal je dragen Groningen.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Groningen

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Groningen (Nederland) met een afstand van 146 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Amsterdam Groningen-trein is direct.
De treinen Intercity 12600 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Groningen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Groningen zal zijn op Groningen Station (0.5 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Groningen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Groningen (0.4 km vanaf Groningen, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Groningen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Groningen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)