Reizen van Amsterdam naar Hamburg

Plan uw reis van Amsterdam naar Hamburg in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Hamburg in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Hamburg
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Hamburg

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand366 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Hamburg ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Hamburg en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Hamburg? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Hamburg en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van FlixBus, Deutsche Bahn, Blablacar, ADAC PostBus, FlixTrain, CityBusExpress, KLM of ÖBB te bereiken Hamburg.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Hamburg?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Hamburg Duitsland)
CityBusExpress is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Europaboulevard P18 in het centrum van 5.3 km) en Hannover City, waar de bus je afzet bij het busstation van Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 0.9 km van het centrum.
De ADAC PostBus-busmaatschappij draait van Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Hannover en Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Hamburg Duitsland)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Amsterdam-Hamburg met CityNightLine Borealis-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Hamburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum)
ÖBB beheert de lijn van Hannover naar Hamburg met Euronight Hans Albert-trein vanuit Hannover Hbf station naar station Hamburg Dammtor (Hamburg Duitsland)
FlixTrain maakt de spoorverbinding Hannover-Hamburg met -trein vanuit Hannover Hbf Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Hamburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum)
Luchtvaartmaatschappijen
Germanwings maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Hamburg (aankomst op Fuhlsbuettel HAM Airport)
KLM zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Hamburg (op weg naar Fuhlsbuettel HAM Airport)
Easyjet beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Hamburg (aankomst op Fuhlsbuettel HAM Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Hamburg (367 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Hamburg

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Hamburg (Hamburg, Duitsland) met een afstand van 366 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Amsterdam Hamburg-trein is direct.
De treinen CityNightLine Borealis van Deutsche Bahn naar Hamburg vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Hamburg zal zijn op Hamburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Hamburg-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (1.4 km vanaf Hamburg, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Hamburg op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.
Directe vlucht Amsterdam> Hamburg is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Hamburg (Fuhlsbuettel Airport, IATA-code: HAM) geëxploiteerd door Germanwings, KLM of Easyjet.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Hamburg.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)