Reizen van Amsterdam naar Hannover

Plan uw reis van Amsterdam naar Hannover in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Hannover in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Hannover
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Hannover

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand329 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Hannover?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Hannover trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Hannover door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Hannover op een kaart evenals de route Amsterdam Hannover en de verschillende verbindingspunten (Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Hannover Hbf Station, Amsterdam Centraal Station, Amsterdam Sloterdijk Station, Amsterdam Zuid Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Hannover

Alle vervoerswijzen Amsterdam Hannover

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Hannover (Nedersaksen, Duitsland) met een afstand van 329 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Amsterdam Hannover-trein is direct.
De treinen IC 77 van Deutsche Bahn naar Hannover vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Hannover zal zijn op Hannover Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Hannover-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.9 km vanaf Hannover, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Hannover op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Hannover.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Hannover kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Hamburg doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Hamburg (Fuhlsbuettel Airport, IATA-code: HAM) geëxploiteerd door Germanwings, Easyjet of KLM.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)