Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Innsbruck met vliegtuig, carpooling, bus, trein
Innsbruck
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de trein, vliegtuig, carpooling, bus naar Munchen
Munchen
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Innsbruck
Innsbruck
Prijzen zoeken
Amsterdam
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Dusseldorf
Dusseldorf
Reizen met de trein, vliegtuig, carpooling naar Innsbruck
Innsbruck
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Innsbruck?

Bent u van plan om van Innsbruck naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Innsbruck te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Innsbruck, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus, Hellö of KLM) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Innsbruck, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Innsbruck reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Innsbruck heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Innsbruck

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Innsbruck, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Innsbruck per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Innsbruck ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Amsterdam Innsbruck met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Innsbruck, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Innsbruck te komen.

Carpoolen Amsterdam Innsbruck

Carpoolen tussen Amsterdam en Innsbruck is perfect als u in goed gezelschap naar Innsbruck wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Innsbruck kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Innsbruck te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Innsbruck

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Innsbruck
Oostenrijk
Tirol
Afstand
735 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vliegtuig, carpooling, bus en trein
Zoek naar tickets voor Amsterdam Innsbruck
Zoeken naar accommodatie in Innsbruck
Plan uw reis van Amsterdam naar Innsbruck gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Innsbruck gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Innsbruck vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus, Hellö of KLM om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Innsbruck met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Innsbruck

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Innsbruck?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Amsterdam naar Innsbruck.
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Innsbruck is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Innsbruck is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Amsterdam naar Innsbruck.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Innsbruck kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Innsbruck?
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Innsbruck zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Innsbruck (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Innsbruck, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Innsbruck zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Innsbruck kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Innsbruck zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Innsbruck om de afstand van 735 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Innsbruck?
Landschappen Treinen tussen Amsterdam en Innsbruck bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Amsterdam-Innsbruck wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Innsbruck liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Amsterdam-Innsbruck kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Innsbruck kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Innsbruck?
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Innsbruck is de snelste manier om de 735 km tussen Amsterdam en Innsbruck af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Innsbruck, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Innsbruck kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Innsbruck moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amsterdam Innsbruck hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Innsbruck?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Innsbruck aankomst busstations

Innsbruck
Kaart
Innsbruck Südbahnstraße
Kaart

Innsbruck Aankomst Stations

Innsbruck
Kaart
Innsbruck Westbahnhof
Kaart
Innsbruck Allerheiligenhöfe
Kaart
Innsbruck Hötting
Kaart

Innsbruck aankomst luchthavens

Kranebitten
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Innsbruck
Zoeken naar accommodatie in Innsbruck

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Innsbruck

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Innsbruck te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vliegtuig of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Innsbruck.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Amsterdam-Innsbruck zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Innsbruck tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Licht reizen
    Als u tussen Amsterdam en Innsbruck reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Innsbruck vertrekt.
  • 3. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Amsterdam naar Innsbruck. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Innsbruck te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Bus Amsterdam Innsbruck

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Innsbruck, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Innsbruck varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Innsbruck op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Innsbruck zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Innsbruck varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Innsbruck, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Amsterdam en Innsbruck bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De tarieven voor bussen Amsterdam-Innsbruck kunnen variëren afhankelijk van de maatschappij, de boekingsklasse, de reisdatum en de vertrektijd. Als u Vivanoda gebruikt, kunt u met één klik de prijzen van de verschillende maatschappijen vergelijken voordat u boekt om de beste deal te vinden.

Busmaatschappijen Amsterdam Innsbruck

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Innsbruck

Treinen Amsterdam Innsbruck

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Innsbruck ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Amsterdam naar Innsbruck kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Innsbruck te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Innsbruck reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Innsbruck.

Treinen tussen Amsterdam en Innsbruck zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is mogelijk om een speciale zitplaats te reserveren in de trein tussen Amsterdam en Innsbruck. Afhankelijk van de maatschappij kan deze service tegen betaling zijn. Zitplaatsen kunnen online of aan het loket op het station worden gereserveerd.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Innsbruck

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Amsterdam Innsbruck

Vluchten Amsterdam Innsbruck

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Innsbruck

KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Transavia.com
Transavia.com
Germanwings
Germanwings
Air Berlin
Air Berlin
Zoek naar vluchten Amsterdam Innsbruck

Carpoolen Amsterdam Innsbruck

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Innsbruck, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Innsbruck. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Innsbruck hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Innsbruck is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De vertrek- en aankomsttijden voor carpools van Amsterdam naar Innsbruck variëren afhankelijk van de chauffeur en de gekozen route. Vivanoda biedt u zoekopties om de meest geschikte tijden te bepalen.

Carpool platform Amsterdam Innsbruck

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Innsbruck
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd