Reizen van Amsterdam naar Kaunas

Plan uw reis van Amsterdam naar Kaunas in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Kaunas in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Kaunas
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Eindhoven
Kaunas
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Parijs
Kaunas
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Kaunas

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1280 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Amsterdam naar Kaunas?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Kaunas trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Kaunas door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Kaunas op een kaart evenals de route Amsterdam Kaunas en de verschillende verbindingspunten (Kaunas Airport, Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station, Amsterdam-Schiphol Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Kaunas

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Kaunas?

Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Eindhoven City, waar de bus je afzet bij het busstation van Eindhoven op ongeveer 0.7 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Ryanair maakt een vlucht vertrekkende van Beauvais-Tille BVA Airport gelegen op 69 km van het centrum van Parijs naar Kaunas (aankomst op Kaunas KUN Airport)
SAS - Scandinavian Airlines zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Stockholm (op weg naar Arlanda ARN Airport)
Air France beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Wizzair biedt een luchtverbinding van Eindhoven EIN Airport (gelegen op 6.8 km van Eindhoven Center, Nederland) naar Kaunas (op weg naar Kaunas KUN Airport)
KLM maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Air Baltic biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Riga (op weg naar Riga RIX Airport) en vertrekkende van Riga RIX Airport gelegen op 8 km van het centrum van Riga naar Kaunas (aankomst op Kaunas KUN Airport)
Transavia.com France beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Parijs (op weg naar Paris Orly ORY Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Eindhoven (112 km)
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt een regel Amsterdam-Eindhoven met Intercity 800-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Eindhoven Station (0.7 km vanuit het centrum)
Thalys beheert de lijn van Amsterdam naar Parijs met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Paris-Nord (Île-de-France Frankrijk)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Kaunas

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Kaunas (Litouwen) met een afstand van 1280 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkele rechtstreekse vlucht stelt u in staat om vanuit Amsterdam naar Kaunas te vliegen, maar het is mogelijk om deze reis alleen per vliegtuig met vluchten te maken Amsterdam-Parijs en Parijs-Kaunas
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Air France, KLM of Transavia.com France.Neem vanuit Parijs een ander vliegtuig met Ryanair dat je naar de luchthaven van Kaunas (Kaunas, Litouwen) zal brengen.
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Amsterdam Kaunas te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Amsterdam-Parijs.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Paris-Bercy (2.9 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Kaunas te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Eindhoven en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity 800 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Eindhoven vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Eindhoven zal zijn op Eindhoven Station (0.7 km vanuit het centrum).
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Amsterdam-Eindhoven kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)