Reizen van Amsterdam naar Keulen

Plan uw reis van Amsterdam naar Keulen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Keulen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Keulen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Keulen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand214 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Keulen ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Keulen en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Keulen? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Keulen van Amsterdam Vul de datum van uw reis in Keulen en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met Deutsche Bahn, FlixBus, Blablacar, ÖBB, HKX, SBB CFF FFS, FlixTrain of Bohr door bussen, carpoolen of treinen.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Keulen

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Keulen (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) met een afstand van 214 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Amsterdam Keulen-trein is direct.
De treinen ICE van Deutsche Bahn naar Keulen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Keulen zal zijn op Köln Hbf Station (0.3 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Keulen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Koln (0.4 km vanaf Keulen, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Keulen op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Keulen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)