Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Keulen met bus, carpooling, trein
Keulen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Keulen?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Keulen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Keulen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Keulen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Keulen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Keulen reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Keulen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Keulen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Keulen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Keulen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Keulen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amsterdam Keulen

Carpoolen tussen Amsterdam en Keulen is perfect als u in goed gezelschap naar Keulen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Keulen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Keulen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Keulen

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Keulen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
214 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Amsterdam Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen
Plan uw reis van Amsterdam naar Keulen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Keulen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Keulen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Keulen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Keulen

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Keulen?
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Keulen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Keulen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Keulen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Keulen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Keulen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Keulen om de afstand van 214 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Keulen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Keulen?
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Keulen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Landschappen Treinen tussen Amsterdam en Keulen bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Amsterdam-Keulen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Keulen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amsterdam-Keulen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Keulen?
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Keulen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Keulen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Amsterdam naar Keulen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Keulen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Amsterdam naar Keulen.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Keulen?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Keulen aankomst busstations

Koln
Kaart
Cologne South Airport
Kaart
Köln-Deutz
Kaart

Keulen Aankomst Stations

Köln Hbf
Kaart
Köln Messe/Deutz
Kaart
Köln-Ehrenfeld
Kaart
Köln-Mülheim
Kaart
Köln Süd
Kaart
Köln/Bonn Flughafen
Kaart
Köln Geldernstr/Parkgürtel
Kaart
Köln-Chorweiler
Kaart
Köln-Chorweiler Nord
Kaart
Köln-Dellbrück
Kaart
Köln Hansaring
Kaart
Köln-Longerich
Kaart
Köln Volkhovener Weg
Kaart
Köln-Blumenberg
Kaart
Köln-Buchforst
Kaart
Köln-Holweide
Kaart
Köln-Nippes
Kaart
Köln-Stammheim
Kaart
Köln-Worringen
Kaart
None
None
Zoek naar tickets voor Amsterdam Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Keulen

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Keulen te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Keulen.

  • 1. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Amsterdam naar Keulen. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Keulen te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Amsterdam-Keulen zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Keulen te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Amsterdam-Keulen. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Keulen vinden.
  • 3. Licht reizen
    Als u tussen Amsterdam en Keulen reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Keulen vertrekt.

Bus Amsterdam Keulen

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amsterdam-Keulen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Amsterdam en Keulen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Keulen rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Keulen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Keulen op Vivanoda.

Bussen tussen Amsterdam en Keulen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Keulen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Keulen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Amsterdam-Keulen bussen zijn over het algemeen uitgerust met airconditioning om het de passagiers comfortabel te houden, vooral in de zomer wanneer de temperaturen hoog zijn.

Busmaatschappijen Amsterdam Keulen

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Keulen

Treinen Amsterdam Keulen

Treinen tussen Amsterdam en Keulen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Keulen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Keulen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Keulen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Keulen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Keulen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Keulen te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Keulen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Keulen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Amsterdam Keulen

Carpoolen Amsterdam Keulen

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Keulen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Amsterdam Keulen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Keulen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Keulen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Keulen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Amsterdam Keulen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Keulen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd