Reizen van Amsterdam naar Kopenhagen

Plan uw reis van Amsterdam naar Kopenhagen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Kopenhagen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Kopenhagen
/
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Groningen
Kopenhagen
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Hamburg
Kopenhagen
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Odense
Kopenhagen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Kopenhagen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand621 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Kopenhagen ?

Kopenhagen is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Amsterdam naar Kopenhagen transportaanbiedingen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert vluchten, treinen, carpoolen en bussen gaan naar Kopenhagen van Amsterdam, u bespaart tijd en geld! Voer eenvoudig uw reisdatum in Kopenhagen en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om van te reizen Amsterdam, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van Deutsche Bahn, SAS - Scandinavian Airlines, FlixBus, Easyjet, Danske StatsBaner (DSB), Nordica, Norwegian Air Shuttle en Nederlandse Spoorwegen NS zal je dragen Kopenhagen.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Kopenhagen

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Kopenhagen (Denemarken) met een afstand van 621 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Kopenhagen is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Kopenhagen (Copenhagen Airport, IATA-code: CPH) geëxploiteerd door SAS - Scandinavian Airlines, KLM of Norwegian Air Shuttle.
De Amsterdam Kopenhagen-trein is direct.
De treinen CityNightLine Borealis van Deutsche Bahn naar Kopenhagen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Kopenhagen zal zijn op Copenhagen Station (0.5 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Kopenhagen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Köbenhavn Ingerslevsgade (0.7 km vanaf Kopenhagen, Denemarken). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Kopenhagen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Amsterdam-Hamburg kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)