Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Linz met vliegtuig, bus, trein
Linz
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de vliegtuig, carpooling, trein, bus naar Munchen
Munchen
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Linz
Linz
Prijzen zoeken
Amsterdam
Reizen met de trein, carpooling, vliegtuig, bus naar Praag
Praag
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Linz
Linz
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Linz?

Bent u van plan om van Linz naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Linz te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Linz, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, FlixBus of WestBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Linz, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Linz reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Linz heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Linz

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Linz, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Linz per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Linz ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Amsterdam Linz met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Linz, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Linz te komen.

Carpoolen Amsterdam Linz

Carpoolen tussen Amsterdam en Linz is perfect als u in goed gezelschap naar Linz wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Linz kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Linz te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Linz

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Linz
Oostenrijk
Opper-Oostenrijk
Afstand
805 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amsterdam Linz
Zoeken naar accommodatie in Linz
Plan uw reis van Amsterdam naar Linz gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Linz gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Linz vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, FlixBus of WestBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Linz met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Linz

Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Linz?
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Linz is de snelste manier om de 805 km tussen Amsterdam en Linz af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Linz, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Linz moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Linz kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Linz?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Linz, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Linz zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Linz (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Linz kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Linz zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Linz om de afstand van 805 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Linz?
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Linz zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Linz bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Amsterdam-Linz kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Linz kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Linz?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Linz is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Linz is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Linz. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Linz kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Linz?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Radarweg 1043
Kaart
Amsterdam
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Linz aankomst busstations

Linz Hauptbahnhof
Kaart
Linz Hbf
Kaart
Linz Industriezeile
Kaart
Linz Industriezeile
Kaart

Linz Aankomst Stations

Linz
Kaart
Linz/Donau Franckstraße
Kaart
Linz/Donau Oed
Kaart
Linz/Donau Wegscheid
Kaart

Linz aankomst luchthavens

Linz
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Linz
Zoeken naar accommodatie in Linz

Bus Amsterdam Linz

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Linz varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Linz op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Linz varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Linz, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amsterdam-Linz busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Linz zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Amsterdam Linz

FlixBus
FlixBus
WestBus
WestBus
Hellö
Hellö
LEO Express
LEO Express
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Linz

Treinen Amsterdam Linz

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Linz te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Linz. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treintickets van Amsterdam naar Linz kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Linz reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Linz.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Linz

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
MÁV
MÁV
Zoek naar treintickets Amsterdam Linz

Vluchten Amsterdam Linz

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Linz

Czech Airlines
Czech Airlines
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Lufthansa
Lufthansa
Transavia.com
Transavia.com
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Zoek naar vluchten Amsterdam Linz

Carpoolen Amsterdam Linz

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Linz zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Linz, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Linz hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Linz, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Amsterdam Linz

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Linz
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd