Reizen van Amsterdam naar Lissabon

Plan uw reis van Amsterdam naar Lissabon in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Lissabon in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Lissabon
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Porto
Lissabon
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Parijs
Lissabon
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Madrid
Lissabon
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Lissabon

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1864 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Lissabon?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Lissabon trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Lissabon door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Lissabon op een kaart evenals de route Amsterdam Lissabon en de verschillende verbindingspunten (Lisboa Humberto Delgado Airport, Lisboa-Oriente Station, Lisboa-Santa Apolónia Station, Lisboa Oriente Bus Station, Lisboa Sete Rios Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Lissabon

Alle vervoerswijzen Amsterdam Lissabon

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Lissabon (Portugal) met een afstand van 1864 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Lissabon is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Lissabon (Lisboa Humberto Delgado Airport, IATA-code: LIS) geëxploiteerd door KLM, Transavia.com, TAP Portugal of Vueling Airlines.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Lissabon te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Parijs en Parijs-Lissabon.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Paris-Bercy (2.9 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Lissabon ( Portugal) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Lissabon te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenMadrid-Lissabon en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Lusitânia Comboio Hotel of Trenhotel van Comboios de Portugal CP of Renfe naar Lissabon vertrekken vanaf het Madrid-Chamartin-treinstation in Madrid. Aankomst in Lissabon zal zijn op Lisboa-Oriente Station (7.5 km vanuit het centrum).
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Parijs-Lissabon kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)