Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Londen met vlucht, bus, carpooling, trein
Londen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Londen?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Londen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Londen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Londen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Eurostar, Thalys, Nederlandse Spoorwegen NS, ALSA of Eurolines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Londen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Londen reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Londen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Londen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Londen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Londen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Londen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amsterdam Londen

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Londen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Londen te komen.

Carpoolen Amsterdam Londen

Carpoolen tussen Amsterdam en Londen is perfect als u in goed gezelschap naar Londen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Londen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Londen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Londen

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Londen
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Afstand
357 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht, bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Amsterdam Londen
Zoeken naar accommodatie in Londen
Plan uw reis van Amsterdam naar Londen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Londen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Londen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Eurostar, Thalys, Nederlandse Spoorwegen NS, ALSA of Eurolines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Londen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Londen

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Londen?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Londen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Londen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Londen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Londen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Londen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Londen om de afstand van 357 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Londen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Londen?
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Londen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Londen zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Londen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Londen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amsterdam-Londen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Londen?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Londen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Londen is de snelste manier om de 357 km tussen Amsterdam en Londen af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Londen moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Londen kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amsterdam Londen hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Londen?
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Londen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Londen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Londen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Londen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Londen. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Londen?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart
Schiphol
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Londen aankomst busstations

London Victoria Coach Station
Kaart
Gatwick Airport
Kaart
Hammersmith
Kaart
Heathrow Airport Terminal 4
Kaart
Heathrow Airport Terminal 5
Kaart

Londen Aankomst Stations

London St Pancras
Kaart
London Waterloo
Kaart
Clapham Junction
Kaart
London Victoria
Kaart
Gatwick Airport
Kaart

Londen aankomst luchthavens

London City
Kaart
Gatwick
Kaart
Heathrow
Kaart
Luton
Kaart
Stansted
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Londen
Zoeken naar accommodatie in Londen

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Londen

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Londen te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Londen.

  • 1. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Amsterdam naar Londen. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Londen te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 2. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Amsterdam en Londen. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Amsterdam-Londen.
  • 3. Wees flexibel met data
    Tickets Amsterdam-Londen zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Londen te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Amsterdam-Londen. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Londen vinden.

Bus Amsterdam Londen

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Londen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Londen op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Londen, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Londen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Londen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Londen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Amsterdam en Londen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Bustickets Amsterdam-Londen zijn vaak goedkoper als u ze vooraf koopt, vooral als u enkele weken van tevoren boekt. Sommige busmaatschappijen bieden echter ook last-minute aanbiedingen om de resterende plaatsen op te vullen.

Busmaatschappijen Amsterdam Londen

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
National Express
National Express
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Londen

Treinen Amsterdam Londen

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Londen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Londen.

Treintickets van Amsterdam naar Londen kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Londen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Londen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Londen te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Londen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Amsterdam naar Londen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Londen

Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
South West Trains
South West Trains
Southern Railways
Southern Railways
Zoek naar treintickets Amsterdam Londen

Vluchten Amsterdam Londen

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Londen

Air Malta
Air Malta
Air Serbia
Air Serbia
FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
KLM
KLM
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Zoek naar vluchten Amsterdam Londen

Carpoolen Amsterdam Londen

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Londen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Londen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Londen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Londen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Londen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

U kunt voor de rit contact opnemen met de Amsterdam Londen carpool chauffeur via het carpooling platform waar u uw rit heeft geboekt. Het is aanbevolen dat u de details van uw reis, zoals ophaallocatie en tijdschema, voorafgaand aan uw reis met de chauffeur bespreekt.

Carpoolstoelen variëren in comfort, afhankelijk van het type voertuig en de voorkeuren van de bestuurder. Het is belangrijk om de voertuiggegevens met de chauffeur te controleren voordat u boekt.

Carpool platform Amsterdam Londen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Londen
Amsterdam naar Londen bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Amsterdam naar Londen

Wat te zien en te doen in Londen?

Buckingham Palace is een iconische plek om te bezoeken, waar u de wisseling van de wacht kunt zien. De London Eye, een reuzenrad met een prachtig uitzicht over de stad, is een andere aanrader.

Het British Museum, dat een collectie belangrijke historische artefacten herbergt, waaronder de Steen van Rosetta en Egyptische mummies, is ook een interessante plek om te bezoeken. Het Natural History Museum is een andere populaire plek, met een grote verscheidenheid aan tentoonstellingen over wilde dieren.

Camden, beroemd om zijn straatmarkten, alternatieve winkels en restaurants, is een levendige en bohemienachtige plaats om te bezoeken. Soho, met zijn bars, clubs en theaters, is ook een populair uitgaansgebied.

Brits eten is ook een must, waaronder traditionele fish and chips, rosbief en pudding. Voor een unieke culinaire ervaring kunt u ook de Indiase curry proberen, die een specialiteit van de stad is geworden.

Zoek naar tickets voor Amsterdam Londen
Zoeken naar accommodatie in Londen

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd