Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Lyon met vliegtuig, bus, carpooling
Lyon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, vliegtuig, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, vliegtuig, carpooling naar Lyon
Lyon
Prijzen zoeken
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Brussel
Brussel
Reizen met de trein, vliegtuig, carpooling, bus naar Lyon
Lyon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Lyon?

Bent u van plan om van Lyon naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Lyon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Lyon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Lyon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Lyon reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Lyon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Lyon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Lyon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Lyon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Lyon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Amsterdam Lyon met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Lyon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Lyon te komen.

Carpoolen Amsterdam Lyon

Carpoolen tussen Amsterdam en Lyon is perfect als u in goed gezelschap naar Lyon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Lyon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Lyon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Lyon

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Lyon
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
735 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vliegtuig, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Amsterdam Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon
Plan uw reis van Amsterdam naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Lyon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Lyon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Lyon

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Lyon?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Lyon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Lyon zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Lyon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Lyon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Lyon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Lyon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Lyon om de afstand van 735 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Lyon?
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Lyon is de snelste manier om de 735 km tussen Amsterdam en Lyon af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Lyon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Lyon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amsterdam Lyon hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Lyon kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Lyon?
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Lyon zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Lyon liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Lyon bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Amsterdam-Lyon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Lyon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Lyon?
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Lyon is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Lyon is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Lyon is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Lyon kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Lyon. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Lyon?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam
Kaart
Amsterdam Stadionplein
Kaart
Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart
Schiphol
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Lyon aankomst busstations

Lyon
Kaart
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Kaart
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Kaart

Lyon Aankomst Stations

Lyon-Perrache
Kaart
Lyon-Part-Dieu
Kaart
Lyon-St-Exupéry-TGV
Kaart

Lyon aankomst luchthavens

Lyon Saint-Exupery International
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Lyon

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Lyon te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vliegtuig of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Lyon.

  • 1. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Amsterdam naar Lyon, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Lyon vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.
  • 2. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Amsterdam naar Lyon. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Lyon te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 3. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Lyon. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Lyon vinden.

Bus Amsterdam Lyon

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Lyon varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Lyon, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Lyon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Lyon op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amsterdam-Lyon busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Lyon zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Lyon, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Bussen tussen Amsterdam en Lyon bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Amsterdam Lyon

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Eurolines CH
Eurolines CH
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Lyon

Treinen Amsterdam Lyon

Treintickets van Amsterdam naar Lyon kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Lyon. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Lyon te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinen tussen Amsterdam en Lyon zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Lyon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Lyon.

Treinen tussen Amsterdam en Lyon zijn uitgerust met oprijplaten en gereserveerde zitplaatsen voor rolstoelgebruikers en passagiers met beperkte mobiliteit. Reizigers met een handicap wordt aangeraden voor de reis contact op te nemen met de assistentiedienst voor extra hulp en optimale zorg in Amsterdam.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Lyon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Amsterdam Lyon

Vluchten Amsterdam Lyon

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Lyon

KLM
KLM
Air Malta
Air Malta
Air Serbia
Air Serbia
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Zoek naar vluchten Amsterdam Lyon

Carpoolen Amsterdam Lyon

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Lyon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Lyon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Lyon hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Lyon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Amsterdam Lyon contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Huisdieren zijn toegestaan in carpools tussen Amsterdam en Lyon, afhankelijk van de voorkeur van de chauffeur. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

Carpool platform Amsterdam Lyon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Lyon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd