Reizen van Amsterdam naar Manchester

Plan uw reis van Amsterdam naar Manchester in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Manchester in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Manchester
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Leeds
Manchester
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Rotterdam
Manchester
/
/
  • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Londen
Manchester
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Manchester

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand493 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Manchester?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Manchester trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Manchester door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Manchester op een kaart evenals de route Amsterdam Manchester en de verschillende verbindingspunten (Manchester International Airport, Manchester Piccadilly Station, Manchester Airport Station, Manchester Oxford Road Station, Manchester Victoria Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Manchester

Alle vervoerswijzen Amsterdam Manchester

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Manchester (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 493 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Manchester is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Manchester (Manchester International Airport, IATA-code: MAN) geëxploiteerd door KLM, FlyBE of Easyjet.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Manchester te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Manchester zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de Virgin Trains naar Manchester vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Manchester te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Manchester.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Manchester (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Manchester kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)