Reizen van Amsterdam naar Marseille

Plan uw reis van Amsterdam naar Marseille in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Marseille in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Marseille
/
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Parijs
Marseille
/
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Lyon
Marseille
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Marseille

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1010 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Marseille ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Marseille? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Marseille van Amsterdam Voer eenvoudig uw reisdatum in Marseille en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van FlixBus, Air France, Blablacar, OUIBUS, SNCF, OUIGO, Eurolines of Eurostar te bereiken Marseille.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Marseille

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) met een afstand van 1010 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Marseille-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Marseille (0.6 km vanaf Marseille, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Marseille op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.
Directe vlucht Amsterdam> Marseille is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Marseille (Marseille Provence Airport, IATA-code: MRS) geëxploiteerd door KLM of Easyjet.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Marseille.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Marseille te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Parijs en Parijs-Marseille zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Thalys van Thalys naar Parijs vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Parijs zal zijn op Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Parijs, waar de trein TGV geëxploiteerd door de SNCF naar Marseille vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)