Reizen van Amsterdam naar Milaan

Plan uw reis van Amsterdam naar Milaan in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Milaan in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Milaan
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Brussel
Milaan
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Frankfurt am Main
Milaan
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Zurich
Milaan
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Milaan

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand829 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Milaan ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Milaan en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Milaan? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Milaan en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Milaan aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met Alitalia, FlixBus, Deutsche Bahn, Lufthansa, Eurostar, Swiss International Airlines, Ryanair of Blablacar door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Milaan?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Brussel met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Amsterdam naar Frankfurt am Main met ICE-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Frankfurt (Main) Hbf (Hessen Duitsland)
Thalys maakt de spoorverbinding Amsterdam-Brussel met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
Luchtvaartmaatschappijen
Ethiopian Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Milaan (aankomst op Malpensa MXP Airport)
Lufthansa biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Frankfurt am Main (op weg naar Frankfurt International FRA Airport) en vertrekkende van Frankfurt International FRA Airport gelegen op 11 km van het centrum van Frankfurt am Main naar Milaan (aankomst op Linate LIN Airport)
Alitalia beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Milaan (op weg naar Linate LIN Airport)
Brussels Airlines biedt een luchtverbinding vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Milaan (aankomst op Linate LIN Airport)
Vueling Airlines maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Milaan (op weg naar Malpensa MXP Airport)
Air Malta zorgt voor een rotatie vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Brussel (aankomst op Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Swiss International Airlines verzorgt de vluchten van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Zurich (op weg naar Zurich ZRH Airport) en vertrekkende van Zurich ZRH Airport gelegen op 9.2 km van het centrum van Zurich naar Milaan (aankomst op Linate LIN Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Milaan (op weg naar Linate LIN Airport)
Ryanair maakt een vlucht vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Milaan (aankomst op Malpensa MXP Airport)
Pakistan International Airlines zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Frankfurt am Main (op weg naar Frankfurt International FRA Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Milaan (aankomst op Linate LIN Airport)
Air Serbia biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Brussel (op weg naar Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Midi Bus Terminal ( België)
Eurolines CH is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Zurich City, waar de bus je afzet bij het busstation van Zurich op ongeveer 1.9 km van het centrum.
Het busbedrijf FlixBus voert de rotaties uit van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Hessen Duitsland) en tussen Frankfurt am Main City (met het busstation Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 1.2 km) en Milaan City, waar de bus je afzet bij het busstation van Milan autostazione op ongeveer 5.4 km van het centrum.
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Nord op ongeveer 1.7 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Frankfurt am Main-Milaan (519 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Milaan

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Milaan

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Milaan, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Boek uw Amsterdam Milaan vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Wees flexibel met uw reisdatums naar Milaan. Prijzen variëren in de loop van de tijd, afhankelijk van vele factoren, waaronder de datum en tijd van reizen. U kunt dus beter een flexibiliteit van 2 of 3 dagen hebben om uw reis te boeken.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Amsterdam naar Milaan vluchten?

Vueling Airlines, Alitalia, Easyjet en KLM voert een rechtstreekse vlucht uit Amsterdam naar het vliegveld van Milaan, Italië.
Vueling Airlines Amsterdam MilaanAlitalia Amsterdam MilaanEasyjet Amsterdam MilaanKLM Amsterdam Milaan

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Aankomst luchthaven in Milaan

 • MXP Malpensa
 • LIN Linate

Amsterdam naar Milaan bus

Vertrek busstations in Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van Eurolines, ALSA, FlixBus, Eurolines CH of OUIBUS, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Amsterdam Stadionplein
 • Amsterdam
 • Amsterdam Radarweg 1043

Aankomst busstations in Milaan

Wanneer je aankomt Milaan, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Milan autostazione

trein Amsterdam naar Milaan

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Milaan?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Milaan zonder wijzigingen aan te brengen.

Amsterdam Milaan spoorwegen bedrijven

Dit zijn de 3 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Milaan: Eurostar, Deutsche Bahn en Thalys.
Eurostar Amsterdam MilaanDeutsche Bahn Amsterdam MilaanThalys Amsterdam Milaan

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Carpool van Amsterdam naar Milaan

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Amsterdam-Milaan met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)