Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Milaan met bus, vlucht, carpooling
Milaan
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Brussel
Brussel
Reizen met de vlucht, bus, carpooling naar Milaan
Milaan
Prijzen zoeken
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Milaan
Milaan
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Milaan?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Milaan te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Milaan te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Milaan, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, Eurostar, Thalys, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Milaan, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Milaan reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Milaan heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Milaan

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Milaan, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Milaan per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Milaan ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amsterdam Milaan

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Milaan, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Milaan te komen.

Carpoolen Amsterdam Milaan

Carpoolen tussen Amsterdam en Milaan is perfect als u in goed gezelschap naar Milaan wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Milaan kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Milaan te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Milaan

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Milaan
Italië
Lombardije
Afstand
830 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, vlucht en carpooling
Zoek naar tickets voor Amsterdam Milaan
Zoeken naar accommodatie in Milaan
Plan uw reis van Amsterdam naar Milaan gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Milaan gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Milaan vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, Eurostar, Thalys, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Milaan met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Milaan

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Milaan?
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Milaan zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Milaan (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Milaan, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Milaan zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Milaan kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Milaan zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Milaan om de afstand van 830 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Milaan?
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Milaan bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Landschappen Treinen tussen Amsterdam en Milaan bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Milaan zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Amsterdam-Milaan kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Milaan kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Milaan?
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Milaan is de snelste manier om de 830 km tussen Amsterdam en Milaan af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Milaan, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Milaan kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Milaan moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amsterdam Milaan hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Milaan?
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Milaan is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Milaan is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Milaan is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Milaan kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Milaan. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Milaan?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart
Schiphol
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Milaan aankomst busstations

Milan autostazione
Kaart

Milaan Aankomst Stations

Milano Centrale
Kaart
Milano Porta Garibaldi
Kaart

Milaan aankomst luchthavens

Linate
Kaart
Malpensa
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Milaan
Zoeken naar accommodatie in Milaan

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Milaan

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Milaan te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Milaan.

  • 1. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Amsterdam en Milaan. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Amsterdam-Milaan.
  • 2. Licht reizen
    Als u tussen Amsterdam en Milaan reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Milaan vertrekt.
  • 3. Vermijd piekuren
    Tickets Amsterdam-Milaan zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Milaan tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.

Bus Amsterdam Milaan

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Milaan, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Milaan zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Milaan varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Milaan op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amsterdam-Milaan. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amsterdam-Milaan busticket extra kosten met zich mee.

Bussen tussen Amsterdam en Milaan bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Amsterdam Milaan

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines CH
Eurolines CH
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Milaan

Treinen Amsterdam Milaan

De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Milaan hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Milaan zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Milaan ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinen tussen Amsterdam en Milaan zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Amsterdam naar Milaan reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Milaan reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Milaan.

Catering aan boord van de treinen tussen Amsterdam en Milaan, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Milaan

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Thello
Thello
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Amsterdam Milaan

Vluchten Amsterdam Milaan

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Milaan

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Air Malta
Air Malta
Air Serbia
Air Serbia
Alitalia
Alitalia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Amsterdam Milaan

Carpoolen Amsterdam Milaan

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Milaan is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Milaan. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Milaan, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Amsterdam Milaan contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Milaan zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Milaan, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Amsterdam Milaan

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Milaan
Amsterdam naar Milaan bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Amsterdam naar Milaan

Wat te zien en te doen in Milaan?

De Duomo, de iconische kathedraal van Milaan, is een must. Gebouwd van wit marmer, versierd met meer dan 3500 beelden en met een panoramisch uitzicht over de stad vanaf het dak. De Galleria Vittorio Emanuele II, op een steenworp afstand van de Duomo, is een prachtig winkelcentrum met boetieks van de beste Italiaanse modemerken.

Voor kunstliefhebbers is de Pinacoteca di Brera een niet te missen museum. Het stelt werken tentoon van meesters als Caravaggio, Rafaël en Rembrandt. Voor een meer authentieke winkelervaring staat de wijk Navigli bekend om zijn vlooienmarkten en plaatselijke ambachtelijke winkels.

Milaan is ook een gastronomische bestemming, met traditionele Italiaanse gerechten zoals risotti en osso buco. Voor een onvergetelijke culinaire ervaring gaat u naar de wijk Brera om de plaatselijke restaurants te ontdekken.

Tot slot mag u La Scala niet missen, een van de beroemdste operagebouwen ter wereld, waar de grootste opera-artiesten regelmatig optreden.

Zoek naar tickets voor Amsterdam Milaan
Zoeken naar accommodatie in Milaan

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd