Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Munchen met bus, vlucht, carpooling, trein
Munchen
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de vlucht, carpooling, bus, trein naar Munchen
Munchen
Prijzen zoeken
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Zürich
Zürich
Reizen met de bus, vlucht, trein, carpooling naar Munchen
Munchen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Munchen?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Munchen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Munchen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Munchen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, IC Bus of Eurolines CH) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Munchen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Munchen reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Munchen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Munchen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Munchen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Munchen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Munchen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amsterdam Munchen

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Munchen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Munchen te komen.

Carpoolen Amsterdam Munchen

Carpoolen tussen Amsterdam en Munchen is perfect als u in goed gezelschap naar Munchen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Munchen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Munchen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Munchen

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Munchen
Duitsland
Beieren
Afstand
669 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, vlucht, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Amsterdam Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen
Plan uw reis van Amsterdam naar Munchen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Munchen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Munchen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, IC Bus of Eurolines CH om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Munchen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Munchen

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Munchen?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Amsterdam naar Munchen.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Munchen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Munchen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Amsterdam naar Munchen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Munchen. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Munchen?
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Munchen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Milieuvriendelijk De trein Amsterdam-Munchen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Landschappen Treinen tussen Amsterdam en Munchen bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Amsterdam-Munchen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Munchen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Munchen?
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Munchen is de snelste manier om de 669 km tussen Amsterdam en Munchen af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Munchen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Munchen moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Munchen kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amsterdam Munchen hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Munchen?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Munchen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Munchen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Munchen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Munchen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Munchen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Munchen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Munchen om de afstand van 669 km af te leggen.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Munchen?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Munchen aankomst busstations

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
München Flughafen
Kaart
Munich central bus station
Kaart

Munchen Aankomst Stations

München Hbf
Kaart
München-Pasing
Kaart
München Ost
Kaart

Munchen aankomst luchthavens

Franz Josef Strauss
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Munchen

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Munchen te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Munchen.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Munchen. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Munchen vinden.
  • 2. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Amsterdam naar Munchen. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Munchen te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 3. Vermijd piekuren
    Tickets Amsterdam-Munchen zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Munchen tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.

Bus Amsterdam Munchen

De duur van de busreis tussen Amsterdam en Munchen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Munchen rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Munchen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Munchen op Vivanoda.

Bussen tussen Amsterdam en Munchen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Munchen, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Munchen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Het restitutiebeleid voor Amsterdam-Munchen bus tickets varieert afhankelijk van de busmaatschappij en de klasse van de reservering. In het algemeen komen zeer goedkope tickets en speciale aanbiedingen niet in aanmerking voor restitutie in geval van annulering, maar sommige bedrijven bieden gedeeltelijke restitutie of uitstelmogelijkheden. Het is belangrijk om de voorwaarden goed te lezen voordat u een ticket naar Munchen koopt.

Busmaatschappijen Amsterdam Munchen

IC Bus
IC Bus
Eurolines CH
Eurolines CH
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Munchen

Treinen Amsterdam Munchen

De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Munchen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Munchen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Munchen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Munchen.

Treinen tussen Amsterdam en Munchen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Munchen te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Munchen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Catering aan boord van de treinen tussen Amsterdam en Munchen, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Munchen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Amsterdam Munchen

Vluchten Amsterdam Munchen

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Munchen

Cyprus Airways
Cyprus Airways
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Transavia.com
Transavia.com
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Zoek naar vluchten Amsterdam Munchen

Carpoolen Amsterdam Munchen

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Munchen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Munchen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Munchen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Munchen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Munchen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De vertrek- en aankomsttijden voor carpools van Amsterdam naar Munchen variëren afhankelijk van de chauffeur en de gekozen route. Vivanoda biedt u zoekopties om de meest geschikte tijden te bepalen.

Carpool platform Amsterdam Munchen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Munchen
Amsterdam naar Munchen bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Amsterdam naar Munchen

Wat te zien en te doen in Munchen?

Bierliefhebbers zullen niet teleurgesteld worden, want München is de hoofdstad van het Duitse bier en heeft vele traditionele brouwerijen. Mis het Hofbräuhaus niet, een van de oudste en beroemdste brouwerijen van de stad.

Voor wie meer wil weten over de geschiedenis van München is een bezoek aan kasteel Nymphenburg een uitstekende keuze. Dit barokke kasteel werd gebouwd in de 17e eeuw en herbergt een museum dat de geschiedenis van Beieren presenteert.

Tot slot bieden de Engelse tuinen van München een oase van rust in het hart van de stad. Hier kunnen bezoekers fietsen, wandelen of gewoon ontspannen op het gras en genieten van het landschap.

Zoek naar tickets voor Amsterdam Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd