Reizen van Amsterdam naar Munchen

Plan uw reis van Amsterdam naar Munchen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Munchen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Munchen
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Frankfurt am Main
Munchen
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Zurich
Munchen
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Munchen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand669 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Munchen?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Munchen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Munchen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Munchen op een kaart evenals de route Amsterdam Munchen en de verschillende verbindingspunten (Franz Josef Strauss Airport, München Hbf Station, München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, München Flughafen Bus Station, Munich central bus station Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Munchen

Alle vervoerswijzen Amsterdam Munchen

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Munchen (Beieren, Duitsland) met een afstand van 669 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Munchen is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Munchen (Franz Josef Strauss Airport, IATA-code: MUC) geëxploiteerd door Lufthansa, KLM of Transavia.com.
De Amsterdam Munchen-trein is direct.
De treinen CityNightLine Pollux van Deutsche Bahn naar Munchen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Munchen zal zijn op München Hbf Station (1.6 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Munchen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Munich central bus station (2.3 km vanaf Munchen, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Munchen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Munchen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)