Reizen van Amsterdam naar Newquay

Plan uw reis van Amsterdam naar Newquay in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Newquay in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Newquay
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Londen
Newquay
/
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Newquay

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand725 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Newquay ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Newquay? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Newquay van Amsterdam Voer eenvoudig uw reisdatum in Newquay en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om van te reizen Amsterdam, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van FlyBE, Eurostar, National Express, First Great Western, MegaBus, OUIBUS, Blablacar en Easyjet zal je dragen Newquay.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Newquay?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
First Great Western beheert de lijn van Londen naar Newquay met -trein vanuit London Paddington station naar station Newquay (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Newquay (368 km)
Luchtvaartmaatschappijen
FlyBE vliegt vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op London City LCY Airport) en van Gatwick LGW Airport (gelegen op 39 km van Londen Center, Verenigd Koninkrijk) naar Newquay (op weg naar St Mawgan NQY Airport)
British Airways zorgt voor een rotatie vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
KLM beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Heathrow LHR Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
Busbedrijven
Busmaatschappij National Express biedt busdiensten van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Newquay Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
De MegaBus-busmaatschappij draait van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Newquay Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Newquay

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Newquay (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 725 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkele rechtstreekse vlucht stelt u in staat om vanuit Amsterdam naar Newquay te vliegen, maar het is mogelijk om deze reis alleen per vliegtuig met vluchten te maken Amsterdam-Londen en Londen-Newquay
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Londen (London City Airport, IATA-code: LCY) geëxploiteerd door FlyBE, British Airways, KLM of Easyjet.Neem vanuit Londen een ander vliegtuig met FlyBE dat je naar de luchthaven van St Mawgan (Newquay, Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Newquay te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Newquay.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Newquay (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Newquay te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Newquay zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de First Great Western naar Newquay vertrekt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Newquay kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)