Reizen van Amsterdam naar Nijmegen

Plan uw reis van Amsterdam naar Nijmegen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Nijmegen in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Nijmegen
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Nijmegen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand89 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Nijmegen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Amsterdam Nijmegen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Nijmegen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Nijmegen op een kaart evenals de route Amsterdam Nijmegen en de verschillende verbindingspunten (Nijmegen Station, Nijmegen Bus Station, Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Nijmegen

Alle vervoerswijzen Amsterdam Nijmegen

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Carpool van Amsterdam naar Nijmegen

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Amsterdam-Nijmegen met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Je hebt dus meer kansen om te vinden Amsterdam-Nijmegen rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Nijmegen.

Amsterdam naar Nijmegen bus

Bent u op zoek naar een bus van Amsterdam naar Nijmegen? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Amsterdam en Nijmegen en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Nijmegen.

 • Door de aanwezigheid van stopcontacten op uw stoel en USB-poorten kunt u uw smartphone en laptop opladen. Je kunt er al je tijd doorbrengenAmsterdam naar Nijmegen een goede film kijken, naar muziek luisteren en waarom niet eens werken!
 • Onverslaanbare prijzen! Op deAmsterdam Nijmegen route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.
 • De nieuwe bussen die FlixBus gebruikt, zijn groener dan carpoolen en zelfs meer dan uw persoonlijke auto. De wegAmsterdam Nijmegenis een reeds bestaande infrastructuur gedeeld met andere voertuigen. De landschapsbalans is daarom neutraal.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Amsterdam en Nijmegen?

Alleen de busmaatschappij FlixBus exploiteert de directe lijn Amsterdam Nijmegen.

FlixBus Amsterdam Nijmegen

Bus stopt binnen Amsterdam

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Amsterdam van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. De naam van de bestemming 'Nijmegen'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van FlixBus en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Amsterdam Radarweg 1043

Aankomst busstations in Nijmegen

Zodra de bus is aangekomen Nijmegen, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Nijmegen

trein Amsterdam naar Nijmegen

Amsterdam Nijmegen treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Nederlandse Spoorwegen NS.
Nederlandse Spoorwegen NS Amsterdam Nijmegen

Is er een directe trein op weg naar Nijmegen van Amsterdam?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Nijmegen met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Amsterdam-Nijmegen treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Intercitytrein Amsterdam Nijmegen

Het treinstation tussen Amsterdam en Nijmegen worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Treinstations in Nijmegen

 • Nijmegen

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)