Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Nijmegen met trein, carpooling, bus
Nijmegen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Nijmegen?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Nijmegen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Nijmegen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Nijmegen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Nijmegen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Nijmegen reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Nijmegen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Nijmegen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Nijmegen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Nijmegen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Nijmegen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amsterdam Nijmegen

Carpoolen tussen Amsterdam en Nijmegen is perfect als u in goed gezelschap naar Nijmegen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Nijmegen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Nijmegen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Nijmegen

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Nijmegen
Nederland
Afstand
89 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Amsterdam Nijmegen
Zoeken naar accommodatie in Nijmegen
Plan uw reis van Amsterdam naar Nijmegen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Nijmegen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Nijmegen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Nijmegen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Nijmegen

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Nijmegen?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Nijmegen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Nijmegen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Amsterdam naar Nijmegen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Nijmegen. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Amsterdam naar Nijmegen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Nijmegen?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Nijmegen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Nijmegen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Nijmegen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Nijmegen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Nijmegen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Nijmegen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Nijmegen om de afstand van 89 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Nijmegen?
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Nijmegen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Nijmegen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Milieuvriendelijk De trein Amsterdam-Nijmegen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Amsterdam-Nijmegen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Nijmegen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Nijmegen?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart
Schiphol
Kaart

Nijmegen aankomst busstations

Nijmegen
Kaart

Nijmegen Aankomst Stations

Nijmegen
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Nijmegen
Zoeken naar accommodatie in Nijmegen

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Nijmegen

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Nijmegen te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Nijmegen.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Nijmegen. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Nijmegen vinden.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Amsterdam-Nijmegen zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Nijmegen te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Amsterdam-Nijmegen. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Nijmegen vinden.
  • 3. Vermijd piekuren
    Tickets Amsterdam-Nijmegen zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Nijmegen tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.

Bus Amsterdam Nijmegen

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amsterdam-Nijmegen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Nijmegen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Nijmegen op Vivanoda.

Bussen tussen Amsterdam en Nijmegen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Nijmegen, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Nijmegen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Amsterdam-Nijmegen bussen zijn over het algemeen uitgerust met airconditioning om het de passagiers comfortabel te houden, vooral in de zomer wanneer de temperaturen hoog zijn.

Busmaatschappijen Amsterdam Nijmegen

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Nijmegen

Treinen Amsterdam Nijmegen

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Nijmegen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treintickets van Amsterdam naar Nijmegen kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinen tussen Amsterdam en Nijmegen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Nijmegen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Tickets voor het traject Amsterdam - Nijmegen kunt u afhalen op het station, thuis uitprinten of rechtstreeks met uw mobiele telefoon kopen. Het is ook mogelijk om tickets af te halen via een zelfbedieningskiosk op sommige stations.

Treinen tussen Amsterdam en Nijmegen zijn uitgerust met oprijplaten en gereserveerde zitplaatsen voor rolstoelgebruikers en passagiers met beperkte mobiliteit. Reizigers met een handicap wordt aangeraden voor de reis contact op te nemen met de assistentiedienst voor extra hulp en optimale zorg in Amsterdam.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Nijmegen

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Zoek naar treintickets Amsterdam Nijmegen

Carpoolen Amsterdam Nijmegen

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Nijmegen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Nijmegen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Amsterdam Nijmegen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Nijmegen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Nijmegen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Amsterdam Nijmegen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Nijmegen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd