Reizen van Amsterdam naar Nottingham

Plan uw reis van Amsterdam naar Nottingham in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Amsterdam naar Nottingham in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Birmingham
Nottingham
/
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Cambridge
Nottingham
/
  • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Londen
Nottingham
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Nottingham

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand412 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Nottingham ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Nottingham? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Nottingham van Amsterdam Vul de datum van uw reis in Nottingham en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Amsterdam, reist u met National Express, Eurostar, East Midlands Trains, KLM, Blablacar, Easyjet, FlyBE of FlixBus door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Nottingham?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
East Midlands Trains beheert de lijn van Londen naar Nottingham met -trein vanuit London St Pancras station naar station Nottingham (Engeland Verenigd Koninkrijk)
CrossCountry maakt de spoorverbinding Birmingham-Nottingham met -trein vanuit Birmingham New Street Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Nottingham Station (0.9 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
National Express is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Cambridge City (met het busstation Cambridge in het centrum van 0.2 km) en Nottingham City, waar de bus je afzet bij het busstation van Nottingham op ongeveer 0.7 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
Easyjet maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
British Airways zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Birmingham (aankomst op Birmingham International BHX Airport)
Darwin Airline biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Cambridge (op weg naar Cambridge CBG Airport)
FlyBE maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op London City LCY Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Londen (358 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Nottingham

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Nottingham (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 412 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Nottingham te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Nottingham.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Nottingham (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Nottingham kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Cambridge doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Cambridge (Cambridge Airport, IATA-code: CBG) geëxploiteerd door Darwin Airline.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Nottingham te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Nottingham zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de East Midlands Trains naar Nottingham vertrekt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Amsterdam-Londen kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)